Manchester City - Watford: Ezek a Darazsak aligha csípnek már

2019-03-08
A Manchester City hétvégén a Schalke elleni BL-meccs előtt egy könnyed bajnokira készülhet, aligha a Watford lesz az a csapat, amely megakadályozza a City-t az újabb bajnoki cím megszerzésében

Manchester City - Watford

Online sportfogadás tipp: Manchester City góljai 2,5 felett

Unibet odds: 1,57

Kezdés: szombat, 18:30

 

A Manchester City a jövő héten a BL-ben lesz érdekelt, a Schalkét látja vendégül. Akár azt is hihetnénk, hogy az idegenbeli siker után a City továbbjutását borítékolni lehet, de az Ajax és a Man. United bravúrjai után semmit sem lehet tutira kijelenteni. Ettől függetlenül a City tovább fog jutni, idegenben emberhátrányban is fordítani tudott, szóval ne essünk át a ló túloldalára.

A Manchester City csapatának a bajnoki is nagyon fontos, végre sikerült beelőzni a Liverpoolt, most már csak tartani kell az első helyet. Az tény, hogy nem szárnyal Guardiola csapata, de rendre hozza a kötelezőt. Akadnak sérültek, akiket viszont nem érdemes sürgetni a visszatéréssel. Ismét megsérült de Bruyne, nem játszik Fernandinho, ahogy Laporte, Mendy és Delph sem, de bő a keret, nem kell izgulni.

A City programja nem nehéz, maximum a BL-ban kaphat erős riválist. a bajnokságban majd április végén lesz két nehezebbnek tőnő meccs, de hol van még az.

Ami a Watfordot illeti, a kieséstől nem kell tartani, gyakorlatilag szinte már matematikailag is fixen bennmarad, ha egy meccset sem nyer, akkor is. Az EL-t érő 7. hely megszerzése lehetne cél, de nem az. A WAtfordnak nincs szüksége az EL-re, a kettős terhelésre. Így fordulhatott elő például az, hogy a Liverpool elleni találkozóra is magasról tettek. Bele is futottak egy 5-0-ba, pedig a mostani Liverpoolnál kevés csapat játszik unalmasabb és gyengébb focit a nagyobb ligák nevesebb csapati közül.

Aztán ott volt a múlt heti Watford - Leicester, az egész PL-idény top10 legrosszabb meccse között biztos helyet kapna. A Watford az első perceket megnyomta, lőtt egy gólt, aztán nagyon sokáig nem történt semmi. Aztán a City Vardy révén egyenlített, de a 92. percben a hazai Gray talált még egy gólt csereként pályára lépve, így a hazai csapat győzni tudott. De a játékot nem nagyon lehet értékelni, igazából a Darazsak otthon sem nagyon ügyeltek arra, hogy a közönség jól szórakozzon. Épp úgy alakult, hogy nyertek, de ezért a győzelemért úgy igazából nem sokat tettek. (Itt kell megjegyezni, hogy a Leicester is pocsék focit mutatott be, így maga a meccs is nagyon gyengére sikeredett. Aki csak az eredményt nézi meg, látja, hogy volt 3 gól, nem is sejti, hogy mennyire ótvar találkozó volt az valójában.)

Egész biztos, hogy a Man. City is jól megszórja a Darazsak csapatát. Nem is nagyon fogja izgatni a vendégeket, a City pedig tanult a Newcastle elleni meccsből, ahol bár 1-0-ra vezetett, aztán ráült az eredményre, a Szarkák meg a semmiből lőttek két gólt, és nyertek.

A mi tippünk, hogy a City a Schalke elleni találkozó előtt főpróbát tart, és bizony jól megszórja ellenfelét. Sterlingék végre a helyükre kerültek a tabellán (gondolhatják talán jogosan), és az első helyet már aligha szeretnék átadni a Liverpoolnak. Ez egy olyan meccs lesz, ahol a gólkülönbéget lehet javítani. Igazából a Watford már hazai pályán sem sokat tett a győzelemért a Leicester ellen, idegenben még annyit sem fog. Ha ez a formán kívüli, identitását veszítő Liverpool ötöt lőtt a Darazsak ellen, akkor minimum hármat a City is gurít, talán már félidőre...

Címkék: sportfogadás, tipp,