Magyarország - Svédország: Szita góljaira fogadunk

2020-01-21
A magyar válogatott hasít a 2020-as férfi kézi-Eb-n. Minden esélye megvan az elődöntőbe jutásra, ehhez viszont újabb győzelem szükséges. Evés közben jön meg az étvágy, reméljük, ezzel Bánhidiék is így vannak.

Magyarország - Svédország

Online sportfogadás tipp: Szita góljai 3,5 alatt

Unibet odds: 1.60

Kezdés:  2020.01.21. 20:30

 

Szita Zoltán a Plock magyar légiósa remekül kezdte az Eb-t. A csoportmeccsek során egyszer sem maradt 4 lőtt gól alatt. Az oroszok ellen négyig jutott, aztán a dánok ellen már ötig. Az Izland elleni sikerből ismét négy góllal vette ki részét, aztán a második csoportkörben már elmaradoztak a Szita gólok.

Nem is lehetett Szita-gólokról beszélni, indokolatlanná vált a többes szám. Szita lövések voltak, de a lövő százalék alaposan visszaesett Zolinál. Hála az égnek, a magyar együttes csapatként jól működik, és Nagy valamint Ligetvári termelte a gólokat a bal lövő posztjáról. Szita Zolinál picit alábbhagyott a lendület, a pontosság, hisz a norvégok ellen 6 lövéséből 1 lett gól, a szlovénok elleni siker alkalmával 4 kísérletből egy ment a helyére, azaz a szlovén kapuba. Az az egy mondjuk a legjobbkor, nagyon fontos gólt dobott a végjátékban, de azért nem olyan ütemben jöttek már a gólok.

Szita picikét háttérbe szorult, már ami a lőtt gólokat illeti, viszont Ligetvári csillog, Nagy Bence is jól lő, de a beálló poszton játszó Bánhidi az első számú opciónk.

A mi tippünk, hogy Szita Zoli kedden 3,5 gól alatt marad. Közel sem tuti tipp, de Zolin látszik a fáradtság. Még az elején olyan súlypontemelkedéssel olyan gólokat vágott, hogy ez ember el sem hitte, de a szlovénok és a norvégok ellen már nem jöttek úgy a gólok. A svédeknél Palicka és Appelgren is előkelő helyen áll a kapusrangsorban, nem rajtuk múlik a svédek gyenge szereplése.

A tippünk, hogy a keddi, svédek elleni találkozón ismét 3,5 gól alatt marad Szita Zoli. Aztán reméljük, hogy a győzelem ettől függetlenül összejön, az a svéd csapat most bőven fogható!

Címkék: sportfogadás, tipp,