Magyarország - Bulgária: Most már tétre megy

2023-03-27
Nincs kő-papír-olló, nincs bohóckodás! Elkezdi a selejtező sorozatát a magyar válogatott is, első ellenfél pedig Bulgária válogatottja.

Magyarország - Bulgária

Eb-selejtező

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.73

Kezdés: 2023.03.27. 20:45

 

Az észtek elleni találkozó arra jó volt, hogy a válogatott pozitív élményeket szerezzen, a kihagyott büntető és az előtte történtek pedig arra, hogy némi alázatot is mutassunk majd az ellenfelek iránt. Csibészség vagy nagyképűség, esetleg játékosság? Mindenki döntse el...

Lényeg a lényeg, Szoboszlaiék megbeszélték, és a Lipcse légiósa nyilatkozta, hogy ezentúl ha a pályán lesz, amikor a spori büntetőt ítél, akkor ő fogja lőni. Ezt jó tudni, már olyan értelemben is, hogy aki szeret gólszerzőre fogadni, annak tényleg nem árt ezt tudni. Ugye szabadrúgásokat is elég jól lövi, szóval aki gólszerzőre akar fogadni, annak egy opció. Más kérdés, hogy a magyar válogatott nem szokott sok büntetőt kapni, meg a szorzó is olyan semmilyen.

Meg a foci eleve csapatjáték, úgyhogy a mi tippünk teljesen más. Rászoktunk itt a lapokra történő fogadásra, és nem is változtatunk ezen. Az esti találkozót a török Meler vezeti, fiatal török spori, de annál nagyobb lendülettel fújja a találkozóit. Aki a török bajnokságban edződik, azt nem kell félteni.

Mindössze 36 éves, de már komoly rutinnal bír, EL-meccsek Konf. Liga meccsek, Eb-, és vb-selejtezők, szóval komoly karrier már most, és nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fiatal. 

Ő fújja az esti találkozót, és reméljük, hogy jól. Viszont sanszos, hogy a lapokkal nem fog fukarkodni. A legnívósabb meccse válogatott szinten a Hollandia-Lengyelország volt, 20 szabálytalanságra adott 8 sárga lapot. Ebből is látszik, hogy a legnagyobb sztárokat sem kíméli, minket, és a bolgárokat sem fogja.

Mi is elég harcos, fizikális, sokat ütközős csapat vagyunk, ha Bulgária valami normális eredményt akar elérni, akkor fizikálisan neki is oda kell tennie magát. Ne feledjük, Bulgária már túl van egy Montenegró elleni hazai zakón, ha megint kikap, nagyjából lehúzhatja a redőnyt. Szóval Ilievéktől is keményebb, agresszívebb focit várhatunk. Montenegró ellen mindössze 7 szabálytalanságuk volt, és 0 lapjuk. Ez egyrészt jó, másrészt elfogadhatatlan ilyen felfogás egy válogatott meccsen, ahol a játékos egy országot képvisel. Krstajic mester erre biztos felhívja a játékosai figyelmét, mert a magyar csapat az tényleg a fizikális együttesek közé tartozik. Rossinál alap, hogy mindenki mindent belead, mert lehet büntetőt rontani, rossz lövést leadni, de akaratgyengén, szívtelenül játszani aligha. Az nála megbocsáthatatlan. 

Lényeg a lényeg, mi szeretnénk behúzni a 'kötelezőt' minden áron, foultok, lapok árán is, Bulgária pedig, ha komolyan gondolja azt, hogy kijut az Eb-re, az otthon elszórt 3 pontot valahol vissza kell hozni. Kétszer ennyire puhán nem fognak játszani, de ha agresszívebbek lesznek, akkor jönnek majd a lapok.

Címkék: sportfogadás, tipp,