Liverpool - Tottenham: Mindkét oldalon a győzelem a cél

2019-03-31
A Liverpool a bajnoki címért, a Tottenham a BL-indulási jog megszerzéséért van nagy versenyben. A döntetlen mindkét félnek kevés

Liverpool - Tottenham

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 8,5 felett

Unibet odds: 1,72

Kezdés: vasárnap 17:30

 

A Manchester City szombati meccsén nem született meglepetés, a Fulham kikapott Sterlingéktől. A Liverpool győzelmi kényszerben játszik, de ez már aligha fog változni a idény során. A Tottenham csapatára szintén  nehéz időszak vár, hisz a BL-indulásért nagyot kell még harcolni. Jelenleg a 3. Tottenham és az 5. Arsenal között egy pont a különbség, és ha a Tottenham ma kikap, a Chelsea elveri a Cardiff Cityt, akkor 4 csapat lesz 1 pontot belül a 3. és 6. hely között!

Szóval hiába játszik az Anfield Roadon a Sarkantyúsok együttese, meg kell próbálni nyerni. Ugyanez a cél a hazai oldalon is, szóval jó sansz van rá, hogy lüktető találkozó lesz, több helyzettel, több lövéssel, mint ami a 'pooltól az ehhez hasonló rangadókon idén megszoktunk.

A kaput eltaláló lövések számát illetően 8,5-nél lett meghúzva a line, szerintünk ez még overre simán vállalható. Ez a két csapat jó meccseket szokott játszani egymás ellen, inkább felfelé, mintsem lefelé húzzák egymást. Számít a tippünknél, hogy a Liverpool hazai pályán lesz, idegenben azért tudnak a Vörösök eléggé érthetetlen találkozókat produkálni akár a bajnokságban, akár a BL-ben. A Tottenham pedig 4 meccse nyeretlen, ebből a 4-ből háromszor pontot sem szerzett. Sokáig úgy tűnt, londoni együttes fix dobogós, de most már a BL-indulás is erősen kérdéses.

Igazából óvatoskodásra nem nagyon van idő, itt a döntetlen kis túlzással vereséggel egyenértékű mindkét fél számára. A 'poolnak a bajnoki címe mehet rá, a Tottenhamnek pedig a jövő évi BL-szereplés.

Címkék: sportfogadás, tipp,