Liberec - Hoffenheim: Visszavágnának a csehek

2020-11-26
A BL után ismét EL-csütörtök jön, mi pedig egy olyan meccset szűrtünk le a bő kínálatból, ahol tét is nagy, és a játékvezető személye is segítheti a tippünk.

Liberec - Hoffenheim

Európa Liga

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: 2020.11.26. 18:55

 

Az Európa Liga 4. köréhez érkeztünk a csoportmeccseket illetően. A Hoffenheim és a Liberec is találkozott már egymással, a mérkőzést pedig a TSG nyerte 5-0 arányban. Ott nem volt kérdés, a német együttes tövig nyomta a gázpedált, magabiztosan nyert, a Liberec pedig tűrte. Nem tehetett mást, a vírus miatt 15 játékosa hiányzott...

Minden meccs más, tarja a mondás. Ott a Juve-Fradi párharc példája, a budapesti meccsen a Juve akkor is gólt lőtt,  amikor nem akart, otthon meg alig-alig tudott nyerni.

Könnyen előfordulhat, hogy a Hoffenheim 'elalszik', a Liberecnél pedig vannak visszatérők, szóval hiába az 5-0, nem biztos, hogy ez is annyira könnyed találkozó lesz.

Mi arra számítunk, hogy a csehek próbálnak visszavágni, és sokkal keményebbek lesznek. Valószínűleg az 5-0 is bökheti a csőrüket, egyébként meg a továbbjutáshoz nagyon kéne a három pont. Az 'L' csoportban a Hoffenheim 9 ponttal áll az élen. A német együttest a Zvezda követi 6 ponttal, a Liberec 3 pontos, a Gent meglepetésre 0 pontos. Fontos meccsek jönnek, a Gent elszállhat végleg, de a Liberec is, ha nem hoz össze legalább egy remit.

A találkozót a francia Jerome Brisard vezeti, nála aztán tényleg alacsony az ingerküszöb. Szórja a lapokat, mint bolond a lisztet. Ő fújta a balhés Marseille-PSG meccset 14 sárgával 5 piros lappal, de ha azt a találkozót kivesszük, akkor is látjuk, hogy milyen ütemben szórja a lapokat. Utolsó hat meccsén 4-szer adott pirosat, amikor legutóbb az EL-ben, akkor a Zagreb-Wolfsberger találkozón 10 sárga lap és egy piros került elő. Brisard tényleg nem viccel, szeret lappal fegyelmezni. A Liberec pedig mindent beleadhat, hisz a hétvégére tervezett Ostrava elleni bajnoki halasztásra került. Keményebb meccsre számítunk, mint az 5-0-ás volt, és ha valóban komolyabb ellenállást tanúsít a Slovan, itt is potyoghatnak a lapok.

Ahhoz képest, hogy Brisard spori melyen ütemben osztogat, az unibet 4,5-ös line-ja a lapszámot illetően egészen baráti. Ha picit is feszültebb meccset látunk, és nem egy barátságos összecsapást, Jerome Brisard szállítja nekünk a tippet.

Címkék: sportfogadás, tipp,