Lettország - Magyarország: Jakabfiék ezúttal lőni fogják a gólokat

2020-09-22
Legutóbb a magyar női válogatott 8-0-ra kapott ki Svédország ellen, de a lett válogatott más kategória. Ezúttal mi vagyunk a favoritok!

Lettország - Magyarország

Női Eb-selejtező

 

Online sportfogadás tipp:  Magyarország góljai az első félidőben 1,5 felett

22Bet odds: 2.30

Kezdés:  2020.09.22. 17:00

 

 

Zajlanak az Eb-selejtezők a hölgyeknél, a magyar válogatott Svédországgal, Izlanddal, Szlovákiával és Lettországgal van egy csoportban. Az öt csapat három kategóriába sorolható: A svédek és Izland megküzd a csoport első helyéért, ez a két együttes kiemelkedik. Aztán jön a magyar-szlovák duó, nagyjából hasonló erősségű csapatok, és persze a lettek. A lettektől már a pontszerzés is bravúr lenne, ehhez a Szlovákia elleni hazai meccsen egész közel álltak, ott csak 2-1-re tudott nyerni Szlovákia.

Érdekesség talán, hogy mindkét hazai meccsén lőtt gólt a lett csapat, tőlük ez is szép eredmény, hisz amatőrökről beszélünk. Ugyanakkor azt látni kell, hogy a svédek mekkora fölényben játszottak, például 0-21 volt ott a szögletarány, a szlovákok 80%-ban tudták birtokolni a labdát, szóval a lett csapat célja hazai pályán is a túlélés.

A magyar válogatott hazai pályán 4-0-ra nyert Lettország ellen. A 70%-os labdabirtoklás mellett 11-1 volt a szögletarány, ebből is látszik, hogy a lettek mennyire outsiderek ebben a csoportban. Legutóbb a lett csapat Izland ellen játszott, 9-0 lett a vége. Az izlandiak 14 kaput eltaláló lövéséből 9 gól született.

A lett együttest Izland Lettországban is megverte 6-0 arányban, egy nagyon mély talajú, saras pályán. A levegőben a lett lányok teljesen alárendeltek voltak, Izland még szögletből is szerzett gólt, de kár ragozni, a lett csapat kilóg a csoportból, méghozzá lefelé.

A mi lányaink a 8-0-ás pofon után fel fognak állni. Ott a svédek elleni meccsen kiállítás is nehezítette a csapatunk dolgát, ha nincs a piros, vélhetően max.3-4 bekapott góllal megússzuk. A lettek ellen magyar dominanciát várunk, és azt, hogy már félidőre minimum kettőt lő a magyar válogatott. Minőségibb a magyar keret, és nálunk ott van a csapatban Jakabfi, aki nemzetközi szinten is jegyzett játékos. Izlandnak 8 perc kellett, hogy kettőig jusson, aztán a félidőig még négyet vágott. A tippünk, hogy a lett csapat most sem ússza meg kettő alatt már a félidőig. Aztán hogy lőnek-e otthon gólt a lettek, vagy mennyi lesz közte, azt nem tudjuk, de a magyar csapat ahogy itthon, úgy idegenben is képes nagyjából minimum 2-2 gólra félidőnként. Ráadásul amilyen alárendelt szerepet játszott Izland ellen a lett csapat, aligha reménykednek bármiben akár ellenünk is. Mi azért 8-0-ra aligha kapunk ki, ha nincs a kiállítás, hisz a piros lapot a 42. percben kaptuk, és a félidőben még csak 1 gól volt svédek előnye. Ha nincs a piros, akkor is kikapunk, mert a svéd csapat az elithez tartozik, de maximum 3-4 góllal megússzuk.

Címkék: sportfogadás, tipp,