Leicester - Liverpool: Nincs Vardy, de gólok még lehetnek!

2018-08-31
Jamie Vardy eltiltása miatt valószínűleg Iheanacho feladata lesz, hogy megnehezítse a liverpooli védők életét. A 'pool ebben a kiírásban még nem kapott gólt, de előbb-utóbb megtörik a jég.

Leicester City - Liverpool

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bwin odds: 1.55

Kezdés: szombat, 13:30

 

Klopp Liverpoolját nem úgy ismertük meg, amely csapat zsinórban hozza le a bajnokikat kapott gól nélkül. Márpedig egyelőre ez a helyzet, bár a Brighton-Crystal Palace-West Ham United trió nem tartozik az ipari góltermelőkhöz. Ettől függetlenül Van Dijkék még nem kapituláltak, Alisson egyszer sem 'kariuszozott', így hibátlan a Liverpool, és vezeti a PL tabelláját.

Ami a Leicester Cityt illeti, Vardy nélkül sem fog mást játszani, legfeljebb annyi változik, hogy Iheanachónak nem lehet csak úgy vaktába fellőni a labdát, őt jobb a földön, laposabb indításokkal kiugratni. Egyébként a Rókák sem állnak rosszul a tabellán, a 9 pontból hármat odaadtak a Man. Unitednek, de a S'oton és a Wolwerhampton ellen mindhárom pontot begyűjtötték.

A 'pool és a Leicester sem játszott még ikszet, és az egymás elleni meccseikre sem ez jellemző. Az utolsó 6 mérkőzésükből 4-et a Vörösök húztak be, de kétszer a Rókák megtréfálták Milneréket. Ebből az említett hat meccsből csak egy nem volt bajnoki, ott nem is született, csak két gól. Ligakupa meccsen azért az edzők gyakran felforgatják a kezdőt, így ez nem meglepő. Viszont az említett utolsó hat találkozóból öt a Premiershipben lejátszott bajnoki volt, és mind az ötön jött minimum három gól. Sőt, ezeken a találkozókon a BTtS opció is jött, azaz mindkét csapat betalált minimum egyszer.

Mi most is arra tippelünk, hogy gólgazdag lesz a két együttes összecsapása. A Leicester nem az a labdafényező csapat, eléggé direkt focit játszik. A Liverpool szintén, bár Salahék azért betömörülő védelem ellen sem szoktak kétségbe esni A Mané-Salah-Firmino trió 'kicsiben' is meg tudja oldani. Ez a két együttes nem tud rossz meccset játszani, egyik sem a felesleges labdatartás híve. Sok akció, sok lövési kísérlet, épp ezért sok gól várható.

Címkék: sportfogadás, tipp,