Las Palmas - Real Madrid: Ronaldo és Ramos sem játszik, ismét megéghet a Real

2018-03-31
A Real Madrid csapatának egy komoly célja maradt idén, ez pedig a BL-győzelem. Zidane mindent alá is rendel eme nemes célnak.

Las Palmas - Real Madrid

Kedden a Juventus ellen Torinóban lép pályára a Real Madrid, ez a BL-párharc pedig most mindennél fontosabb. A bajnoki cím rég elúszott, de egy BL-győzelem nemcsak menti az idényt, hanem még ki is emeli.

Zidane is tudja ezt, így jópár játékosát pihenteti majd, akikre kedden számít Torinóban. Szóval Isco és Ramos tutira pihen szombaton (utóbbinak egyébként harmadik gyermeke a napokban született meg), de Carvajal sem játszik eltiltás miatt. A spanyol lapok arról is írtak, hogy Ronaldo, Marcelo és Kroos sem lép pályára, ami alighanem ezúttal nem kacsa. Sőt könnyen lehet, hogy még több alapember csak az oldalvonalról nézi, ahogy 'megfázik' a Real. Elvileg CR7 a meccskeretben sincs benne, és ez tényleg nem tűnik kacsának, hisz az unibeten pl. nem lehet a góljára fogadni.

Paco Jemez személye garancia a fesztiválra!

Ha megnézzük, hogy a Las Palmas utolsó 5 bajnokiján összesen 9 gól esett, nem gondolnánk, hogy Paco Jemez irányítja az együttest. Paco Jemez csapataira nem jellemző a gólszegénység, a kopasz mester csapatai arról híresek, hogy nyelik és rúgják is a gólt egyszerre. Mostanában a sárga-kékek viszont nem is rúgnak, nem is nagyon kapnak gólt, vagy csak elvétve! Egészen szombatig!

A Real Madrid partner lehet a gólfesztiválhoz. Ramos nélkül a védelem nem ugyanaz, de ha még Marcelo és Carvajal sem lesz szélen, akkor a négy alap védőből 3 nem játszik, ami egyet jelent a Las Palmas góljával (1.46). A Kanári-szigeteken amúgy is izzadni szokott a Királyi csapat, és nem feltétlenül a meleg miatt. A védelem és a középpálya tartalékos lesz, elöl viszont ott lehet Asensio, Bale, Lucas és Benzema is, -ez azért nem hangzik rosszul.

Egyértelmű gólzápor?!

Jemez csapatai sosem alibiznek a nagyok ellen. Általában belefutnak a méretes pofonba, kapott már ki pl. a Rayóval 0-2-ről 10-2-re a Madrid ellen, de előfordul, hogy sikerül a tréfa. Azért most a hazai csapat jó helyzetben van, hisz a Real Madrid tartalékos lesz, és nem is erre a meccsre koncentrál. A Las Palmas csapatának pedig minden pont jól jön a bennmaradáshoz. Ugyanakkor a Blancók feladni nem fogják a meccset, Asensióék azért lépnek pályára, hogy játszanak egy jót.

A 2.5 gól felett opció 1.38-as odds-szal fizet. Picike szorzó, de aligha meglepő. Ebben a párosításban ez alaptippnek számít, ezért akár nagyobb kockázatot is lehet vállalni. A picikét bátrabb 3.5 gól felett tipp 2.00-es oddsa már a tét megduplázását jelenti. Egy árva Las Palmas-gól 1.46-os szorzóval fogadható, szinte a kihagyhatatlan kategória a szombati napon. Ha a Callerivel felálló hazai csapat legalább kétszer villan, akkor már 3.55-ös oddsot fogunk! Egyébként durván egy éve a Bernabeuban is képes volt 3-3-at játszani a Las Palmas, szóval így nézzünk erre az együttesre.

Ha a Kanári-szigetekiek nyernek vagy döntetlent érnek el, arra 3.35-ös odds mellett fogadhatunk az unibeten. Egy éve a Bernabeuban is ikszelt egy sokkal erősebb Madrid ellen, most Ronaldo és Ramos tutira nincs, Carvajal eltiltott, és simán lehet, hogy Marcelo, valamint a komplett középpályás-sor, Modric, Kroos és Casemiro sem lép pályára. Ezek után kit lepne meg a Las Palmas pontszerzése? Minket biztosan nem!

Címkék: sportfogadás, tipp,