Mentsük a pénzünket - kivonul a Bodog Poker!

2012-08-07
A Bodog Poker azt javasolja 20 ország játékosainak, hogy igényeljék ki a belső számlájukon lévő egyenlegüket, mert a hónap végén a cég több országban leállítja a szolgáltatását.

 

A Bodog Poker a hétvégén e-mail-ben értesítette az európai játékosait arról, hogy azt javasolják, augusztus 30-ig ürítsék le a Bodog oldalán vezetett számláikat. Augusztus 31-ét követően a Bodog lenullázza a játékosok egyenlegét, és a továbbiakban nem teljesít pénzügyi tranzakciókat az adott országok felé.

 

A Bodog képviselője hétfőn az alábbi nyilatkozatot küldte a PokerNews portálnak:

„Az érintett országok a következők: Azerbajdzsán, Belorusszia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Észtország, Horvátország, Izrael, Kazahsztán, Litvánia, Lettország, Macedónia, Magyarország, Montenegró, Oroszország, Örményország,  Románia,  Szerbia, Szlovénia, Ukrajna, Üzbegisztán. Úgy érezzük, hogy inkább az erősségeinkre kell koncentrálnunk, és arra, hogy hol tudjuk a legjobb szolgáltatást nyújtani.

A Bodog márka minőségi ügyfélszolgálatáról ismert, és az, hogy túl sok kisebb piacon vagyunk jelen logisztikailag nehéznek bizonyult. A Bodog.co.uk a továbbiakban a meglévő piacokon való növekedésre fog összpontosítani.”

 
Címkék: online játék, póker,