Kikapott a női pólóválogatott

2014-07-02
Háromgólos vereséget szenvedett a magyar női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok legjobbjaitól az oroszországi nemzetközi torna első napján.

 

A szűk két hét múlva rajtoló margitszigeti Európa-bajnokság utolsó felmérő állomásának keddi nyitányán - a kirisi rendezvény honlapja szerint - a második negyedben húztak el az amerikaiak, akik előnyüket a meccs végéig megtartották.

 

Gangl Edina (b) és Sitker Diana (j) a magyar, valamint Teresa Frassinetti (k), az olasz csapat játékosa a Magyarország - Olaszország női világliga európai B csoportjában játszott mérkőzésen Budapesten a Nyéki Imre Uszodában 2014. március 18-án. A magyar válogatott 15-12-re győzött. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Gangl Edina (b) és Sitker Diana (j) a magyar, valamint Teresa Frassinetti (k), az olasz csapat játékosa a Magyarország - Olaszország női világliga európai B csoportjában játszott mérkőzésen Budapesten a Nyéki Imre Uszodában 2014. március 18-án. A magyar válogatott 15-12-re győzött. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

Eredmény:

Egyesült Államok-Magyarország 13-10 (3-3, 6-3, 3-3, 1-1)

a magyar góllövők: Keszthelyi 3, Antal, Szücs, Bujka 2-2, Csabai 1

 

A világbajnoki erősségű hatcsapatos torna résztvevője még a házigazda orosz válogatott mellett az olasz, a spanyol és a holland nemzeti együttes. A magyarok szerdán az olaszokkal szállnak vízbe.

 

Forrás: MTI

Címkék: vízilabda,