Kiadták az első online póker engedélyt Nevadában

2012-08-24
A nevadai szerencsejáték szövetség a South Point Casino számára adta ki az első engedélyt online pókeroldal üzemeltetésére, mely indulását 2012 őszére tervezik.

 

Nevada állam öttagú Szerencsejáték Szövetsége kiadta azt az engedélyt, mellyel lehetővé válik az Egyesült Államok történetének első legális online pókertermének beindítása. 

Az első liszensz nagyjából 16 hónappal azután került kiadásra, hogy az amerikai Igazságügyi Minisztérium kitessékelte az országból az offshore online pókeroldalakat. 

 

Az első liszensz tulajdonosa, a South Point annyiban lépéselőnyben van az ellenfeleivel szemben, hogy nincs szüksége harmadik félre az oldal beindításához, hiszen saját fejlesztésű szoftverei vannak.

“A South Point Poker hálás ezért a lehetőségért.” nyilatkozta a vállalatot képviselő ügyvéd, majd hozzátette, hogy az első nevadai online pókerterem októberben nyitja meg virtuális kapuit. Elmondta még, hogy felkészülnek a kezdeti rohamra, hiszen ez lesz az első legális oldal az amerikai piacon.

 

A South Point után a Monarch Interactive Inc számára is kiadták a játékengedélyt, a Global Cash Access Holdings Inc pedig online fizetési szolgáltatások nyújtására kapott jogosultságot.

  

Címkék: online játék, póker,