Ki volt tiltva a kaszinóból, mégis nyert, de nem fizetnek neki

2019-09-16
Az Ameristar kaszinó ugyan évekig engedte játszani a már kitiltott ügyfelét, de most, hogy nyert, nem hajlandóak fizetni neki.

 

Tamara Bean nemrégiben betért az iowai Council Bluffs-ban üzemelő Ameristar Casino Hotel-be, ahol aztán egy pennys nyerőgéppel kezdte múlatni az időt. Pár pörgetést követően végre nyert, azonban mikor fel akarta venni a nyereményét, a kaszinó nem volt hajlandó kifizetni neki – írja a calvinayre.com a WOWT TV News adására hivatkozva. 

 

Úgy néz ki, hogy a kaszinó arra hivatkozva utasította vissza Bean nyereményének kifizetését, mert azt asszonyt korábban kitiltották az Ameristar kaszinóból, mivel állítólag marihuána volt nála. 

 

Azonban! Beant 2002-ben tiltották ki, és azóta számos alkalommal járt már a kaszinóban, és senki sem szólt neki egy szót sem, senki nem próbálta megakadályozni, hogy játsszon. A kaszinó a rendszeres játék miatt pár hónappal ezelőtt még egy jutalomkártyát is adott neki.

 

A helyzet azért bonyolultabb egy kicsit, mert Bean a tilalom bevezetésekor még Sheffield volt. Akkor vette fel a Bean nevet, mikor férjhez ment, és a kaszinóban a korábbi és az új név közötti kapcsolatra egészen mostanáig nem derült fény.

 

Az Ameristar annak ellenére éveken keresztül elfogadta Bean pénzét, hogy ki volt tiltva -  mivel sosem hasonlította össze az adatait, hogy észrevehesse, hogy a két személynek– Tamara Sheffieldnek és Tamara Beannek – ugyanaz a tb száma. Addig legalábbis nem, míg meg nem próbálta felvenni a nyereményét. Úgy tűnik, hogy a jutalomkártyák kiadásakor nincs háttérellenőrzés, a nyeremény kifizetéskor azonban van. 

 

Nem egy őrülten nagy összegről van szó – 1.733 dollárról, tehát úgy félmillió forintról -, de ennek kapcsán felmerül a kérdés, hogy mennyire is tudja hatékonyan ellenőrizni a kaszinó a betérő játékosokat…

 
Címkék: kaszinó, nyerőgép,