Kézi-vb: Tunézia 'lefekszik' Egyiptomnak?!

2019-01-23
Egyszerre kérdezzük és mondjuk: Tunézia lefekszik Egyiptomnak?! A tippünk sajnos egyértelmű!

Tunézia - Egyiptom

Online sportfogadás tipp: Egyiptom nyer

Unibet odds: 1,45

Kezdés: szerda, 15:30

 

Fura helyzet állt elő, hisz a magyar válogatott könnyen 'bajba' is kerülhet, azaz elúszhat a hetedik hely megszerzésének lehetősége, ami Olimpiai kvalifikációs tornára adna lehetőséget. Szóval a lényeg, hogy jelenleg a magyar válogatottnak két ponttal többje van, de ha a papírforma jön, sajnos Norvégia ma legyőz minket, miközben Egyiptom veri Tunéziát. Tunézia különösebb motiváció nélkül játszik, már nincs esélye a 7. helyre, így nyugodtan lefeküdhet Egyiptomnak.

Az IHF elnöke Mustafa egyiptomi, szóval gondolhatjuk, hogy a már tét nélkül játszó Tunézia nem nagyon fog erőlködni. Nincs is miért.

Egyébként a 2020-as Afrika Kupa győztese fixen ott lesz Tokióban az Olimpián, azt a bajnokságot Tunézia rendezi, így Jallouzék ott is kiharcolhatják az olimpiai részvételt. Illetve pontosabban csak ott.

Egyiptom viszont ha jól megveri Tunéziát, és Norvégia is jól megver minket, akkor az afrikai csapat játszhat a másik csoport 4. helyezettjével, mi pedig hoppon maradunk.

Tegyük fel, Tunézia tényleg nem töri magát, és kikap 9-10 góllal, akkor Norvégiának elég 3-mal nyerni ellenünk, ami sajnos reális. Ha Egyiptom 12-vel nyer, -ami azért extrém, de akár jöhet is-, akkor mi egy gólos vereség esetén is elesünk a csoport 4. helyétől, és helyet cserélünk Egyiptommal.

Érdekes kis nap előtt állunk. Egyiptom és Tunézia 15:30-tól játszik, így már tudni fogjuk, hogy ha kikapunk Jondaléktól, akkor maximum hány góllal kaphatunk ki!

Címkék: sportfogadás, tipp,