Két egymást követően napon nyert tízmilliókat lottójátékokon

2021-02-10
Két nap, két, dollárban hat számjegyű nyeremény

 

Egy idahói hölgynek, Orlene Petersonnak sikerült az, ami csak nagyon keveseknek – két egymást követő napon nyert hatalmas összeget lottójátékon. Először egy 300 ezer dolláros, tehát úgy 89 millió forintos nyereménynek örülhetett, másnap pedig egy 200 ezer dollárosnak, azaz nagyjából 59 millió forintosnak.

Mi ennek az esélye? Nos, az idahói lottótársaság szerint 1:282,5 millióhoz!

 

A hölgy szerencsesorozata akkor kezdődött, mikor január végén vett egy lottószelvényt Hayden-ben, észak Idahóban. „Már vettem pár szelvényt, aztán maradt még 20 dollárom, és úgy gondoltam, egye fene, veszek egy Grand Fortune sorsjegyet.” – mesélte a lottótársaság munkatársainak.

Ezzel a sorsjeggyel nyerte meg a 200 ezer dollárt.

 

 

Másnap reggel a hölgy bement egy másik boltba ugyanabban a városban, hogy ismét szerencsét próbáljon. És ismét nyert! Ezúttal 300 ezer dollárt egy Comin’ in Hot elnevezésű sorsjeggyel.

„Mikor beszkenneltem, és azt írta ki a gép, hogy a lottótársaságnál vehetem fel a nyereményt, azt hittem, úgy 1000 dollárról lehet szó. Soha nem álmodtam volna róla, hogy 300 ezer, és hogy ismét megtörténik. Másnap!” mesélte. 

 

A szerencsés hölgy azt tervezi, hogy a nyereményből kifizeti a számláit, és vesz egy új autót. Jah, és arra is gondolt, hogy elmegy Vegasba… hátha… 

 

163 millió euróra hízott az EuroMillions Szuperjackpot!

Idén először rendez Szupersorsolást az összeurópai EuroMillions lottó (nem tévesztendő össze a magyar lottózókban is kapható EuroJackpottal)! Mivel nem volt telitalálatos, így a február 12-i, pénteki sorsoláson már 163 millió euró, azaz 58 milliárd (!) forint lesz a főnyeremény!

A Szupersorsolás az EuroMillions standard szabályai szerint zajlik. Ha a jackpotot nem nyerik meg, a jackpot összege tovább halmozódik a következő sorsolásra, és addig növekszik, míg el nem éri a €210 milliós jackpot plafont. Szelvények kaphatóak a theLotter online lottózóban.