Kaszinóbajnokság a Sportingbeten!

2016-01-18
A Sportingbet beindította a Kaszinóbajnokságok promócióját, mely keretében rendszeres online nyerőgép és rulett bajnokságokon lehet exkluzív nyereményeket bezsebelni.

Online nyerőgép és rulett bajnokság

A Sportingbet online casino beindította a Kaszinóbajnokságok promócióját, mely keretében rendszeres nyerőgép és rulett bajnokságukon a játékosok megnyerhetik az exkluzív napi díjakat – ehhez a résztvevőknek a kiválasztott játékon le kell győznie az ellenfeleit a napi friss ranglistán.

 

Az akció keretében kétféle online bajnokságot rendez a Sportingbet:

- Az egyikben a játékmenetek száma a lényeges, tehát a játékos minél többször tesz tétet, annál több pontja lesz a ranglistán.

- A másik típusnál a legjobb eredmény számít bele a bajnokságba (az összes nyeremény mínusz az összes tét 20 egymást követő körben).

 

Minden bajnokság önálló, a nyereményalap pedig a bajnokság adatainál található, a nyeremény megszerzéséhez szükséges minimumforduló száma 20. A nyeremény bónuszként kerül a számlára, és legalább egyszer meg kell forgatni, mielőtt a bónusz és a belőle származó nyeremény kivehető a kaszinóból.