Inter - Real Madrid: Ramos nélkül mindig nehéz

2020-11-25
Nehéz helyzetben van az Inter és a Real Madrid is, három kör után egyikük sem áll továbbjutást érő helyen. Szerda este a vesztes fél szinte reménytelen helyzetbe kerül.

Inter - Real Madrid

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.58

Kezdés: 2020.11.25. 21:00

 

Három kör után a B csoportban semmit sem tudni. A két favorit, az Inter és a Real Madrid egymást múlja alul, miközben a Sahtar és a Gladbach továbbjutásra áll. Fél távnál még kár temetni bárkit is, de ez az Inter-Real találkozó kulcsmeccsnek számít.

Madridban Benzemáék kiszenvedték a győzelmet (3-2) az Inter ellen, így ha egymás elleni eredményeket nézzük majd, akkor a spanyol együttesnek itt egy döntetlen sem annyira rossz. Ha hat kör után a Madrid és az Inter azonos pontszámmal áll, akkor az egymás elleni eredmények döntenek.

Jó kérdés, Zidane aláírna-e egy ikszet előre, vagy sem. Az Inter semmiképp, az Internek nyernie kell. Zakó esetén sem esik még ki, szimplán piszok nehéz helyzetbe kerül.

Az Internél Vecino, Sansi és Pinamonti hiányzik, de Brozovic, Pradelli és Kolarov sem játszik vélhetően. Sokkal nagyobb bajban van a Real Madrid, ott aztán tényleg kulcsjátékosok dőltek ki. Hiányzik Ramos, aki a Madrid vezére pályán és azon kívül is. Nem játszhat Valverde és Odriozola, kérdéses Benzema játéka, de vírusfertőzés miatt Jovic, Casemiro és Militao sem játszik. Legalábbis most így áll a helyzet.

Amit láttunk a Madrid-Interen, és láttunk úgy echte a Real Madrid BL-meccsein, hogy a védekezés nem működik. Az első félidőkkel van az igazi probléma, a Sahtar ellen 0-3, a Gladbach ellen 1-0 volt az eredményjelzőn. A Donyeck ellen nem is sikerült menteni, a németek ellen pedig két-gólos volt a hátrány. Magyarán eddig Ramos-szal is minimum kettőt kapott a Real, mi lesz itt, ha nem lesz Ramos?!

 

Tipp(ek)

A mindkét csapat szerez gólt opció adja magát, de nem biztos, hogy 1,47-ért érdemes megjátszani. (Kedden a PSG-Lipcsén is 'tuti' volt, aztán tudjuk, mi lett a vége...). A játékvezető az angol Taylor lesz, aki talán az angol játékvezetők között a legtöbb lapot szokta kiosztani. Itt azért nehéz elképzelni, hogy egyik vagy másik csapat nagyon sima győzelmet arat, ez a csoportkör nem diadalmenet most egyik fél számára sem, sőt komolyan kell cidrizni a kiesés miatt. Épp ezért simán lehet sok-lapos találkozó, nem biztos, hogy csak a foci lesz főszerepben. Taylornál a piros lap sem ritka, az pedig ugye duplán számít.

A madridi meccsen a francia Turpin hét lapot szórt ki, ez pedig még feszültebb meccsnek tűnik így elsőre. A 4,5 lap felett opció 1,58-as szorzóval fizet, ez talán még a vállalható kategória, és a szorzó is szemmel látható. Hibázni nem szabad, akár sárga lapok árán is meg kell állítani az ellenfelet mindkét oldalon. Lukaku sok gondot fog okozni a Varane-Nacho párosnak, arra pedig talán egyik Madrid-fan sem mer gondolni, Varane-on hány és hány meccs ment már el a post-Covid érában. A francia védő hibát hibára halmoz.

Taylor nem ellensége a kemény játéknak, de szabálykövető spori, mezhúzások, utánrúgások, akár duma, ugrasztja is a lapot a zsebből. Ha valamelyik csapat jól áll, nem lesz rest az időt csalni, szintén lappal büntetendő. A madridi találkozón Courtois csalta az időt, kapott is érte egy sárgát. A tippünk tehát az, hogy minimum 5 sárgát a 'visszavágó' is hoz majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,