Inter-Dortmund: Nem babazsúrra veszünk jegyet!

2019-10-23
A 3. kör legjobb meccsének tűnik az Inter-Dortmund találkozó. Mivel a Barca is ebben a csoportban van, ráadásul a Slavia is erősebb a vártnál, így minden egyes pontnak óriási jelentősége van. Ha a Nerazzurri nem veri el otthon a BVB-t, nagyon messze kerül a továbbjutástól.

Inter - Dortmund

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,87

Kezdés:  2019.10.23.  21:00

 

Az F csoportot 4 ponttal a BVB vezeti szintén 4 pontos Barca előtt. A Slavia és az Inter 1-1 ponttal a 3. ill. 4. helyen áll két kör után. Semmi sem dőlt még el, de ha Milánóban kikap az Inter, azért a továbbjutásról nagyjából le is mondhat.

Az olasz együttes a Serie A-ban a 2. helyen áll, hétvégén egy Sassuolo elleni 4-3-as sikerrel 'melegített'. Előtte viszont veszített a Juve ellen ill. a Barca ellen is, szóval komolyabb csapatok ellen azért nem mindig úgy gurul a szekér, ami ideális lenne. Márpedig a BVB is elég komoly csapat, hétvégén a Gladbachot verte szűken 1-0-ra Reus góljával, tehát a 'főpróba' a sárga-feketéknél is jól sikerült.

Reus közben alaposan megfázott, a hírek szerint nem is játszik, persze ez könnyen lehet, hogy nem több elterelésnél. Alcacer játéka is kérdéses, így elöl azért két fontos spíler szereplése kérdéses. Az Internél Alexis dőlt ki, de azért ez nem jelenthet gondot.

A Nerazzurri három védővel játszik, Godin, de Vrij és Skriniar játszik belül, a szélekenCandreva és Asamoah. Lukaku és Lautaro elöl, Brozovicék pedig középen robotolnak majd. Ha igaz, Barella és Sensi lesz még ott a kezdőben, bár ezt se vegyük tutinak, mert nem az.

A BVB-nél kevesebb a kérdőjel. Hakimi és Guerreiro között Akanji és Hummels játszik a védelemben. Delaney és Witsel szűr, Hazard és Snacho szélekről játszik. Elöl Götze és Brandt, feltéve, ha nincs Reus és Alcacer sem. Érdekes kis támadó zóna, mert Brandt és Götze sem igazi kilences, ott elöl Götze, Brandt, Sancho és Hazard sokat változtatja majd a pozícióját. Ráadásul mind mélynövésű, gyors, jól cselező kombinatív focira képes játékos, míg az Inter belső védői inkább magas, jól fejelő játékosok, akik a légi párbajokat jó eséllyel nyerik, de a földön azért meg lehet firkálni őket. Persze a BVB azért nem csak a földön lesz veszélyes, Hummels és Akanji mellett Delaney és Witsel is remekül fejel. Szóval azt nem lehet kijelenteni, hogy a levegőben az Inter korlátlan úr lesz.

Kemény meccs lesz, az Inter győzelmi kényszerben van, hisz a Slavia ellen elszórt pontokat vissza kell hozni valahol. A Dortmund meg idegenben sebezhető, de egy döntetlennek a sárga-feketék sem tudnának igazán örülni.

Anthony Taylor vezeti majd a meccset, angol spori létére nemzetközi kupameccseken Mateu Lahoz megszégyenítő módon szórja a lapokat. Utolsó 7 találkozóján csak a piros lapokból hatot szórt ki, a 41 éves sípmesternek nincs spórolós időszaka. A meccsnek nagy a tétje, vélhetően a tempója sem lesz pici, így simán előfordulhat ismét egy lapdús összecsapás Taylornál. A 4,5 lap felett opció 1,87-ért egész jónak tűnik. Taylor utolsó 9 EL és BL meccsén a büntetőlapos line-nál a 4,5-öt rendre átlépte. Nem valószínű, hogy egy ilyen téttel bíró meccsen tud majd lapok nélkül fegyelmezni. Ráadásul a nagy tempó miatt nem is kell durvaságokra számítani, elég nekünk pár mezhúzás, reklamálás, kis kakaskodás, esetleg túlzott gólöröm, ami megtestesülhet mezlevételben, és persze ha olyan az állás, a végén jöhet egy kis időhúzás is, amit szintén lehet lapokkal büntetni.

Címkék: sportfogadás, tipp,