Indul az Universum Poker tournament

2016-02-29
Március 6-tól indul az Universum Poker - Lurdy Ház négy napos élőverseny pókersorozata, ahol akár komoly nyereményekkel is fel lehet majd állni az asztaltól. A torna várható össznyereménye ugyanis 10 millió forint.

 

A sorozat vasárnap, hétfőn és kedden délután 15 órától veszi kezdetét az előversenyekkel az Universum Poker - Lurdy Házban, amelyeken a beülő 3000 zseton. Ugyanakkor itt a játékosoknak egy rebuy és egy add on lehetősége van. Az első két órában, ha elfogynak a zsetonok, akkor egyszer újratölthet (rebuy) az asztalnál ülő. Mindezért egy beülő árát kell letenni. Ezen felül a második óra végén lehetőség van plusz zsetonok vásárlására (add on), aminek a díja ugyancsak egy beülőnyi. 

 

Az igazi tűzijáték esténként, 19:30-tól indul a napi döntőbe jutottakkal. Itt már a beülő is húzósabb tétel, hiszen ez 50 ezer forint. A kezdő stack ennek fejében 60 ezer zseton, s bizony észnél kell lenni, mert 30 percenként vakemelkedés ír elő a ház, így nem lehet csak a tutira menni. Kockázatot márpedig muszáj vállalni az eddig eljutónak, hiszen visszaülni nem lehet, miután ezekre a fordulókra már freez out lebonyolítást hirdetnek meg, vagyis ha elment az utolsó zseton, azzal elment az utolsó remény is – kiesett a játékos. Éppen ezért ebben a körben már fokozottan szükség lesz a koncentrációra, a figyelemre, az ellenfelek szokásainak, stratégiai lépéseik szemmel tartására, s nem árt észben tartani a korábban megjátszott kezeket is. 

Szerdán este hat órától pedig jön a Bajnokok Bajnoka, a napi döntők továbbjutói ülnek asztalhoz!

 

Jön a Skalpvadász

Amennyiben akad olyan játékos, aki ennél kisebb beülőkkel szeretne hasonló játékélményben részesülni, az is oda tud ülni az osztáshoz. Az Universum Poker ugyanis az alacsonyabb nevezési díjak mellett is hirdet egy egynapos tornát, csütörtökre, március 3-ra. A Skalpvadász versenyen a várható nyeremény egymillió forint, míg a beülő 4000+2000 forint lesz. 

 
 
Címkék: póker, torna,