Így kell 552 milliót nyerni egy kaszinóban

2012-02-15
A louisiana-i Lake Charles-ban lévő L’Auberge Casino Resort tegnap jelentette be, hogy újabb dollár multimilliomos játékosuk lett a hétvégén. Egy, a texasi Humble-ből származó vendégük több, mint 2,5 dollárt (552 millió forintot) nyert egy Wheel of Fortune® nyerőgépen.


A kora hajnali l’Auberge-i látogatás meglehetősen kifizetődőnek bizonyult Wayne Warnders számára, aki azzal hívta fel barátait, hogy találkozzanak vele a L’Auberge-ben egy rögtönzött kaszinójátékra. Február 13-án, hajnali 4:30-kor egy 25 centes Wheel of Fortune csatolt progresszív gépen tette meg mind a kilenc sort. Mindhárom Wheel of Fortune szimbólum megjelent a gépen, és ezzel azonnal dollár multi-milliomossá vált. 


Warnders először az egyik testvérét hívta fel, „Megvertelek!” – mondta. A két testvér állandóan azon versenyzett játékosan, hogy ki lesz előbb milliomos, és Wayne azonnal tudatni akarta vele, hogy ő az elképzelhető legemlékezetesebb és legizgalmasabb módon most azzá vált. 


“Borzasztóan örülünk, hogy ismét egy nagy nyertest köszönthettünk, és oszthattunk vele ebben a hihetetlen élményben.” – mondta Keith W. Henson a L’Auberge alelnöke és ügyvezetője.

A kaszinó másik alelnöke, Gary Stella elmondta, hogy évente több mint 250 millió dollárt nyerőgép kifizetésük van.  A Wheel of Fortune akkor fizet jackpotot, ha a játékos a maximum tétet játssza meg, és mindhárom nyerő szimbólum megjelenik a fizetési sávban. Forrás: KFDM