Bilbao-Betis: Észak és dél csap össze a forduló zárómeccsén

2020-11-23
Hétfő este két olyan csapat találkozik, amely nem a döntetlenek híve. A Betis-re és a Bilbaóra is jellemző, hogy egy meccsen vagy jól játszik és nyer, vagy épp pocsékul, és kikap.

Athletic Bilbao - Betis

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Betis lövéseinek száma 9,5 felett

Unibet odds: 1,76

Kezdés: 2020.11.23. 21:00

 

 

A 10. fordulóban két együttes mondhatja még el magáról, hogy nem játszott döntetlent a 2020/21-es bajnokságban. A két csapat sok dologban hasonlít, és sokban nem.

Ami a Bilbaót illeti, nincs igazán formában. Ettől függetlenül utolsó két hazai meccsét megnyerte, legyőzte a Levantét és a Sevillát is. Otthon a baszkok képesek a szebbik arcukat mutatni, mondjuk a Bilbaóra jellemző, hogy amikor nyer, akkor sem szép focival teszi. Kevés gólt lő, keveset kap, nem tartozik a közönségszórakoztató együttesek közé jelenleg.

A Betis a Bilbao ellentéte, ami a szórakoztatási faktort illeti. Fekirék könnyebben emészthető focit játszanak, több gólt lőnek, többet kapnak, vannak büntetők, idén is jönnek a kiállítások a sevillaiak meccsein, szóval eseménydús találkozókat játszanak Fekirék. Eredményben azonban megint nem ott áll a zöld-fehér mezes csapat, ahol szeretne. Rubival az előző idény elég pocsékul alakult, és eddig Pellegrinivel sem az igazi a Betis. Jó és rossz meccsek váltják egymást, és nem igazán lehet még csak sejteni sem, hogy épp melyik Betis-t látjuk. ami tény, Fekir és Canales sérült, Mandi pedig eltiltott, így ők nem játszhatnak hétfőn.

Végigböngészve az unibet kínálatát, egy opción egyből megakadt a szemünk:

Betis lövései 9,5 felett @ 1.76 (unibet)

A Betis meccsenként átlagban 13-szor lő kapura. Tény, hogy a Bilbao engedi a legkevesebb lövést az egész ligában, de Tellóék azért 10 löketet biztos kapura küldenek.

A Barca ellen 12, az Atleti ellen szintén 12 löket ment a kapu felé, miközben a Betis emberhátrányban fejezte be mindkét meccsét. A Valencia elleni győztes meccsen 17-szer kísérletezett a sevillai csapat. Szóval az utolsó 3 idegenbeli meccsén a Betis 12, 12 és 17 lövést mutatott fel. Ebből is látszik, hogy a Betis-nél a lövőkedvvel nincs baj, ráadásul tudjuk, hogy a védelme gólképes, ha netán gólt kapnak, megint futhatnak az eredmény után, ami a tipp szempontjából nekünk csak jót jelent.

Címkék: sportfogadás, tipp,