Wolves - Manchester City: Guardioláék is elkezdik

2020-09-21
Az előző idényben a Wolverhampton kétszer is megtréfálta bajnokin a Manchester Cityt. Ha Sterlingék nem figyelnek oda a rajtnál, könnyen bajba kerülnek.

Wolves - Man. City

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Vendég csapat labdabirtoklása %-ban 63,5 felett

Unibet odds: 1,60

Kezdés:  2020.09.21. 21:15

 

A napokban Jota aláírt a Liverpoolhoz, távozott Doherty, Gibbs-White és H. Costa, és jöttek is páran, közülük Fabio Silva volt elég boros árú, 40 millió Euróért kerül a Wolveshez.

A Citynél pénz egyedül Sanéért jött, de kiadása sem sok volt Guardiolálknak. Ferran Torres 22 millióba került, a mai árakat nézve szinte ingyen. Akéért kiadott még 45 milliót a City, egy stabil védő mindig kell, Aké pedig már bizonyított. David Silva  elment a Sociedadhoz, és nagyjából ennyi. Ebből is látszik, hogy itt sem volt nagy jövés-menés, a City kerete alig-alig változott, a stáb uis maradt, és vélhetően a játék is.

 

A tipp

A Guardiola-csapatok sajátja a labdabirtoklás, bármi történik, a labda a Citynél lesz. Az unibet 63,5-ös határt húzott, ami a százalékos labdabirtoklást illeti. A mi tippünk, hogy a Guardiola-csapat ezt hozza, azaz minimum 64 %-ban birtokolja majd a labdát.

Ilyen szempontból az előző, 3-2-es meccsük nem mérvadó, hisz ott Ederson kapust a Citytől a 12. percben kiállították, minden borult. De az egyedi eset, amikor kihúzták a csapatok kiállítás nélkül, a Manchester 76%-os labdabirtoklást hozott össze. Sokra nem ment vele, hisz 2-0-ra kikapott, de az lényegtelen. A Wolves egyébként sem az a csapat, amelynek kell a labda, most is hagyja majd a manchesterieket gurigázni, aztán abban a pár másodpercben, amíg nála van, próbál hatékony lenni. Ugye egy másik portugál mester, Mourinho is azt vallja, hogy nem feltétlenül kell a labda az eredményességhez, nyert is vele egy-két bajnoki címet, BL-t meg miegymást. Nunót azért nem lehet összekeverni Joséval, de az tény, hogy a Wolverhampton sem az a labdafényezős együttes. Aztán hogy Sterlingék labdabirtoklása mennyire lesz meddő, az már megint más kérdés. Persze nekünk az a jó, hogy ha sokáig iksz, vagy esetleg a Wolves vezetést szerez, akkor még inkább a kontrákra játszhatna a hazai együttes.

Címkék: sportfogadás, tipp,