West Ham - Liverpool: A pótlás

2020-01-28
Szerdán pótolja elmaradt meccsét a West Ham United és a Liverpool, ahol az esélyek -nem meglepő módon- elég egyértelműek.

West Ham - Liverpool

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3 alatt AH

Unibet odds: 1.93

Kezdés:  2020.01.29. 20:45

 

Ég és föld, azaz 'pontosan' 44 egység választja el egymástól a két együttest. A Liverpool rekordokat dönt. ember nem gondolta, hogy a Vörösök így dominálják majd ezt a bajnokságot. Ha sikerül megverni a WHU-t, akkor a 2. Manchester Cityhez képest 19 pont lesz a Liverpool előnye. Jobb fogadóirodák már ki is fizették a Liverpool bajnoki címére tett fogadásokat, hogy legyen idő visszabukni :D

Lényeg a lényeg, a Vörösök hasítanak, 23 meccs, 22-1-0-ás mérleg a világ talán legerősebb bajnokságában. Ráadásul Klopp még rotál is, ami tőle azért sokszor idegen volt korábban, de Angliában a csapatok olyan nagy terhelésnek vannak kitéve, hogy a rotáció elengedhetetlen.

Most épp Shaqiri, Milner és Mané sérült, de a West Ham sem áll jobban. A Kalapácsosoknál Fabianski, Anderson, Fredricks és Wilshere nem bevethető, szóval ott még nagyobb a baj, mert kulcsjátékosok dőltek ki. Pocsék a forma, a csapat kiesett az FA Kupából is, bajnokin sem jönnek a pontok. A WHU jelenleg csak azért nem kieső, mert a gólkülönbsége jobb, mint a B'mouth-Watford duónak...

A West Ham a hétvégi hazai Brighton elleni találkozóra kell, hogy koncentráljon, az a hozható meccs. Itt majd beállnak bekkelni a hazaiak, próbálják megnehezíteni a 'pool dolgát, de a 'pool úgyis talál majd gólt, és nyer. Ugyanakkor nagy gólfesztiválra nem számítunk, hétközi, idegenbeli bajnokin nem fog mindent kiadni a Vörösök csapata, lő egy-két gólt, aztán tili-tolizik semleges terülteten.

A tippünk, hogy a gólok száma 3 alatt marad. A West Ham esélytelen, addig tartja majd a döntetlent, amíg csak tudja. Kis túlzással itt a WHU-nak még egy szoros zakó sem rossz, legalább a tabellán nem csúszna hátrébb.

Címkék: sportfogadás, tipp,