Werder Bremen - Bayer Leverkusen: Ismét 10 fölé ugorhat a szöglet-számláló

2020-05-18
Egy mérkőzés maradt a Bundesliga 26. fordulójából hétfőre, az az egy viszont rendkívül izgalmasnak ígérkezik. A Bréma a kiesés elkerüléséért küzd, a Leverkusen pedig azért, hogy a BL-indulást jelentő helyek egyikét megcsípje.

Werder Bremen - Bayer Leverkusen

Bundesliga - 26. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Szögletek száma 9,5 felett

22Bet odds: 1,74

Kezdés:  2020.05.18. 20:30

 

A bajnoki kényszerszünet ellentétes formában érte a csapatokat. A Werder az utolsó öt körben egy pontot gyűjtött össze, és a kieső helyek egyikére sodródott. Való igaz, hogy van bepótolandó meccse, de ez nagyon sovány vigasz a Weser-partiak számára. A Leverkusen ellentétben a Brémával kirobbanó formában focizott tavasszal, az utolsó 5 meccsükből 4-et megnyertek, és elhoztak egy döntetlent Lipcséből.

Igen ám, de a két hónapos 'pihenő' miatt ezekből a formákból nem indulhatunk ki. Lehet, hogy a Werdernek még jól is jött a szünet, a Leverkusen pedig akár le is ereszthetett. Bár igaz ami igaz, a Bundesben a restart sok meglepetést nem hozott, a jobb csapatok nyerni tudtak, egyedül a Leipzig hazai remije volt talán apró kisiklás. Viszont a Bayern és a BVB nyert, a Gladbach szintén, a Wolfsburg is behúzta saját meccsét, már csak a Leverkusen maradt a top6-ból.

A kényszerpihenő előtt a Werder a liga leggyengébb védelmét tudta magáénak. A legkevesebb meccset játszotta, és a legtöbb gólt kapta. Nem ideális párosítás. A lőtt gólok száma pedig a legkevesebb, összesen 27-et lőtt a csapat, nem csoda, hogy a zöldek kieső helyen tanyáztak. A Leverkusen az 5. helyével ha nem is volt feltétlenül boldog, egy jó hajrával még akár dobogós is lehet a csapat. A BL-indulást jelentő top4-ből a Bayern-BVB duó helye biztosnak tűnik, de a maradék két pozícióért 4-5 csapat azonos eséllyel indul.

A két együttes utolsó 3 bajnokiján 16 gól esett, ez 5,33-as gólátlag. Reméljük, hogy nem adják alább, bár az tény, hogy az üres stadionok nem kedveznek a góloknak.

Ennek ellenére bízunk benne, hogy ez a két csapat nem hazudtolja meg magát. Cél mindkét oldalon van, szóval nem valószínű, hogy csak a 90 percet akarják lecsorgatni a srácok. Az előző három meccsük rengeteg gól mellett rengeteg szögletet is hozott. A 10 szöglet lazán megvolt mindhárom említett meccsen, a mi tippünk pedig az, hogy most is összejön. Sőt ebből a három említett találkozóból kétszer is eljutott 10 cornerig a Leverkusen. Ha ezt most is megtenné, azaz minimum 10 szögletet harcolna ki a Bayer, akkor egész komoly pénzt lehetne nyerni. A 22bet-nél a 6,5 Bayer-szöglet felett opció 2,71-es odds mellett fogadható. De aki bátrabb, és szeret rizikózni, választhat egész magas line-t is a cornereket illetően. Ha 18 fölé ugrana a szögletek száma az, 34.00-es odds, ehhez viszont szükség lenne 19 sarokrúgásra. Ez egész extrémnek tűnik, viszont az, hogy 15 vagy több szöglet összejön 8.00-as oddsért, nem annyira elképzelhetetlen. Mi viszont maradunk az eredeti tippnél, ebben a párosításban a 10 szöglet alap. Mindkét csapat előszeretettel használja a széleket, nem véletlen, hogy rendre minimum 10 szöglet összejön a meccseiken.

Várható kezdőcsapatok

Bremen:
Pavlenka - Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, Friedl - Vogt - Osako, M. Eggestein - Bittencourt, Rashica - Selke

Leverkusen:
Hradecky - Weiser, Tapsoba, S. Bender, Sinkgraven - Aranguiz, Amiri - Wirtz, Havertz, Diaby - Alario

Címkék: sportfogadás, tipp,