Wales - Magyarország: Hányszor jönnek Bale-ék a sarokból?

2019-11-19
Bár a focit nem szögletekre játsszák, azért nem árt, ha egy csapat sok cornert harcol ki, hisz napjaink focijában a pontrúgásokból elég sok gól születik.

Wales - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Wales szögletei 4,5 felett

Unibet odds: 1,53

Kezdés:  2019.11.19. 20:45

 

Van egy olyan tippünk, hogy ezen a keddi sorsdöntő meccsen Wales minimum öt szögletet kiharcol. Giggs sem bolond, ő is jól tudja, hogy a védelmünket nyomás alá kell helyezni, és főleg a széleken megbontani. Nagy Zsolt válogatott szinten rutintalan, Lovrencsics pedig bár rutinos de azért Daniel James sebessége neki is újdonság lesz. Nagy Zsolt pedig Bale-lel futhat majd versenyt a széleken. Mivel a walesi csapat egész biztosan erőltetni fogja a vonal melletti játékot, így az is egészen biztos, hogy a bedobások mellett sokszor szögletre tisztáz majd a csapatunk.

Aztán, ha Bale és James nem lenne elég, még ott van Roberts és Ben Davies, akik szintén jönnek majd felfelé a vonalak mellett, segítve a csatárokat és a középpályásokat.

Nálunk Baráthék is sokszor csak szögletre tudnak majd felszabadítani, és Gulácsi is kitol majd pár labdát az alapvonalon kívülre. Emlékszünk még biztos a norvég-magyar meccsre, egy hasonlóval valószínűleg kiegyeznénk. Azon a találkozón a norvég együttes 16 szögletet végzett el, de gólt csak a magyar együttes szerzett. Akkor született a mondás, 'bármi történik, Guzmics kifejeli'. Most majd Baráth fejeli ki, vagy aki épp ott lesz...

Vélhetően a walesi csapat fog dominálni, így ez a tipp eléggé ígéretesnek tűnik. Aztán reméljük, hogy a szögletekből annyit profitál majd Wales, mint évekkel ez előtt Norvégia, azaz semmit. Viszont mi jól járhatunk a wales-i cornerekkel!

Ne feledjük, hogy ez csak egy ötlet-adó tipp, ami talán a legbiztosabb opció, de itt magasabb line-okkal is lehet próbálkozni, simán benne van, hogy akár 8-10 szögletet is kiharcol Wales. Ennek a tippnek egy ellensége van, az pedig a korai hazai gól, de amolyan biztosításként arra is fogadhatunk, és akkor mindenképp jól járunk (fogadásügyileg), sőt simán benne van, hogy jön a korai wales-i gól, meg a szögletek is. Az fix, hogy Ramseyék otthon nem fognak alibi focit játszani, ráadásul Wales csapatának csak a győzelem a jó eredmény, rajtuk az iksz nem segít.

Címkék: sportfogadás, tipp,