Vuelta Espana: 'Bika' odds-ra megyünk a 17. szakaszon

2019-09-11
Nem volt még tippünk a 2019-es spanyol körversenyre, most ennek is eljött az ideje.

Vuelta Espana 2019 - 17. szakasz

Online sportfogadás tipp: Legalább 1 másodperc különbség lesz a győztes és a 2. között

Unibet odds: 5.00

Kezdés:  2019.09.11. 13:00

 

A Vuelta az utolsó hetéhez ért, a GT versenyek közül az évben utolsó mindig sok izgalmat tartogat. Ami az összetett állását illeti, a favoritnak tartott Roglic vezet, de láttunk már csodákat a Vueltán, a 3. héten láttunk nagy megrogyásokat, és persze feltámadásokat is.

A keddi pihenőnap után szerdán 220 km vár a versenyzőkre. Igazi nagy hegyek ezúttal nincsenek az etapban. A riderek azért több kisebb-nagyobb emelkedőt-lejtőt teljesítenek, a szakasz végén pedig egy közel 3 km-es emelkedő lesz az, amely aligha esik jól a versenyzőknek. Vannak specialisták, akik imádják az ilyen 2-3 km-es emelkedőket. Bennett, Valverde, Gilbert és még páran, de ne feledjük, hogy ez a meglepetések Vueltája, ami a szakaszokat illeti.

Sokszor nyert már olyan versenyző idén, akiről azt sem tudtuk kis túlzással, hogy ott van. Aztán számíthat a pihenőnap, sosem tudni, ki hogyan reagál rá, vannak, akik pihenőnap után megtáltosodnak, mások teljesen elveszítik a fonalat. Ami pedig számíthat, hogy ezen a versenyen sokszor végigmegy a szökés. Szerdán is végigmehet egy kisebb csoport, amelyből a végén könnyebb elszakadni.

Ráadásul nagy szelet jósolnak erre az etapra, az mindig komolyan bekavar, szétszakadhat a mezőny, ezért az összetettben jól állóknak mindig a mezőny elején kell majd tekerni. A nagy mozgolódás miatt lehet nagy bukás is, szóval hiába nincs most az etapban igazi nagy hegy, érdekes kis szakasz lehet.

Szerintünk túlzás az 5-ös odds arra, hogy a győztes és a 2. helyezett között legalább egy másodperc lesz. Value bet, ez biztos, szerintünk igazi 50/50 fogadás ez, épp annyi az esély, hogy szoros befutó lesz, vagy egy magányos harcos egyedül akár 10-15 másodperccel veri a másodikat. Hányszor láttunk már olyat, hogy egy versenyző, aki kevésbé bízik a sprintjében nyit egy hosszút, aztán az üldözők közül senki sem akar vezetni, az szökevény pedig hazaér, mert az üldözői egymással vannak elfoglalva. ráadásul nekünk nem is kell nagy különbség, bőven elég, ha 2 mp vagy több lesz az első és 2. helyezett között.

Címkék: sportfogadás, tipp,