Villarreal - FC Barcelona: Ismét 'lapos' meccset várunk Messiéktől!

2019-04-02
A spanyolok hétközi fordulóval múlatják az időt, kedden például egy egész komoly meccset rendeznek, a Barca a kiesés ellen küzdő Villarrealhoz látogat.

Villarreal CF - FC Barcelona

Online sportfogadás tipp: Lapok száma hazai csapatnál 2,5 felett

Unibet odds: 1,46

Kezdés: kedd, 21:30

 

A Laliga 2018/19-es idénye nem várt izgalmakat hoz, ami a kiesést illeti. Olyan csapatok is küzdenek a kiesés elkerüléséért, amelyekre senki sem számított még az idény elején. Ilyen csapatok a Celta Vigo és a Villarreal, amelyek épp a hétvégén találkoztak. Jó kis meccs volt, a Villarreal két gyors góllal kezdett, de ráült a 2-0-ra, és beigazolódott a foci egyik legnagyobb közhelye, miszerint a 2-0-ás eredmény a legveszélyesebb. Ekambiék ráültek az előnyre, de Aspasék nem adták fel, és sikerült 3-2 arányban fordítani. A Celta így egy pontra megközelítette a Villarrealt, és könnyen lehet, hogy ebben a fordulóban már helyet is cserél a két együttes.

Az tuti, hogy a Villarrealban benne maradt a hétvégi pofon, egy nyert meccset buktak el, három pont helyett egyet sem sikerült begyűjteni. Ezt nehéz feldolgozni, és ilyen állapotban kell felállni villámgyorsan, és játszani a ligaelső Barcelona ellen. Mondjuk a hazai csapat azért bízhat benne, hogy a Barca sem lesz épp koncentrált, sokan a válogatottnál szerepeltek, jön a hétvégi rangadó az Atletico ellen, aztán a BL-párharc, szóval sokfelé, sok mindenre kell figyelni.

Érdekes meccs is lehet ez, mert a Villarreal azért nem rossz, még mindig nehéz elképzelni, hogy kieshet. Erős a keret, valami mégsem stimmel ezzel a csapattal, amely valószínűleg Marcelinóval a BL-ért küzdene. Most viszont a kiesés ellen küzd, ezt pedig teszi minden megengedett, és meg nem engedett eszközzel. A legszabálytalanabb játékosok listáját hetek óta két Villarreal-labdarúgó Mario Gaspar és Alvaro Gonzalez vezeti, mindkettő 12-12 sárgát, és 1-1 pirosat gyűjtött. Viszont az argentin Funes Mori is szépen zárkózik 11 sárga lapjával szintén az élmezőny tagja.

Jó hír, hogy jelenleg egyik említett hazai játékos sem eltiltott, szóval a legnagyobb mészárosok egytől-egyig a pályán lehetnek, ami kisebb csoda. Mostanában tényleg nem volt olyan találkozó, ahol valamelyikük ne lett volna eltiltott. A Camp Nouban ebben az idényben a Villarreal 4 sárgát gyűjtött, valami hasonló számra gondoltunk most is, ami a hazai lapok számát illeti.

Címkék: sportfogadás, tipp,