Világkörüli utat lehet nyerni az Unibetnél

2016-12-07
Új póker kliensének megjelenése alkalmából az Unibet az eddigi legnagyobb promócióját indította el, melyen egy 28 napos világkörüli utazás a főnyeremény.

 

Januárban élő sorsolást tartanak a Twitchen, amelynek során egy szerencsés Unibet játékos egy 28 napos világkörüli utazást nyer a világ 7 csodájának meglátogatásával egybekötve. További 33 játékos életre szóló utazási élményt nyerhet, összesen pedig több mint 1000 játékost díjaznak.

 

Hogyan lehet jegyet szerezni a sorsolásra?

 

December 1-től, véletlenszerűen helyeznek el tombolajegyeket az Unibet készpénzes pókerasztalain. A kiválasztott asztalnál az a játékos, aki az osztó gombjánál foglal helyet, tombolajegyet nyer. A többi játékos, aki az asztalnál ül Unibet Open selejtező jegyet nyer. A tombolajegyeket 3 különböző sorba válogatják, és minden játékos, aki tombolajegyet kapott, garantáltan nyer:

 

SzintJegyek száma napontaRésztvevő játékokDealer gomb nyereményeMinden más játékos az asztalnál
Arany 5 NL/PL25 és magasabb Arany jegy €10-s UO selejtező jegy
Ezüst 10 NL/PL10 és magasabb Ezüst jegy €10 UO selejtező jegy
Bronz 30 NL/PL4 és magasabb Bronz jegy €2 UO selejtező jegy

 

Mit lehet nyerni a tombolasorsoláson?

 

Az arany tombolajegyek egyik tulajdonosa 28 napos világkörüli utazást nyer, míg az összes többi arany tombolajegy tulajdonos egy utazási élményt, vagy nagy értékű készpénzes jegyet nyerhet.

Két ezüst tombolajegy tulajdonosa utazási élményt nyer, míg az összes többi ezüst tombolajegy tulajdonos közepes értékű pókerjegyeket, laptopokat, vagy egyesült királyságbeli utazási csomagot nyerhet. 

Két bronz tombolajegy tulajdonos utazási élményt nyer, míg a többi bronz tombolajegy tulajdonosa kis vagy közepes értékű pókerjegyeket nyerhet.

 

A fődíj részletes bemutatását itt, a nyeremények teljes listáját pedig itt lehet megtekinteni.

 

Mikor kerül sor a sorsolásra?

Az élő tombolahúzást a www.twitch.tv/unibetpoker csatornán, január 7-én, szombaton tartják, 16:00-kor.

 

Címkék: póker, promóció,