Valencia - Villarreal: Meddig süllyed a Sárga Tengeralattjáró?

2021-03-05
A Valencia a tartományi rivális Villarrealt fogadja, tehát jelen esetben derbiről beszélünk. Hogy ez a tény elég lesz-e egy tüzes meccshez? Reméljük, hogy igen.

Valencia - Villarreal

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lövési kísérletek száma 21.5 felett

Unibet odds: 1.80

Kezdés: 2021.03.05. 21:00

 

A Villarreal elolvadt, mint a téli hótakaró, folyamatosan süllyed visszafelé a tabellán. sokáig biztos BL-indulónak tűnt, aztán az 5-6. hely volt as realitás, most pedig ott tartunk, hogy az EL-helyek kiharcolása is komoly gondot okozhat a Sárga Tengeralattjárónak.

Ami a Valenciát illeti, a Túria-parti együttes küzd a bennmaradásért. Nincs közvetlen veszélyben, de a kieső helyen lévő Alavéshez képest csak 5 pont az előny. Itt még bőven meccseket kell nyerni, de nagyon nagy összeomlás kéne a Valenciától, hogy valóban kiessen. Ez a Valencia olyan csapat, amely a sportfogadók rémálma, mert bárkitől képes kikapni, de képes megverni a top csapatokat is. Aztán hogy egy nap épp melyik arcát látjuk a Valenciának, az meg lutri.

Ami tény, hogy a Valencia mindenre képes pozitív és negatív értelemben egyaránt, ami viszont tuti, hogy a védekezése továbbra is sokszor csődöt mond. A liga 20 csapata közül messze a Denevéresek engedik a legtöbb lövést az ellenfeleknek, meccsenként 14.8-at, ami gyakorlatilag 15 lövés/meccs. Ez kegyetlenül magas szám.

A Villarreal átlagban 10-szer lő kapura, és 10 lövést kap, így ezt tekintve egyensúlyban van. A Valenciánál is megvan a 10 kapural övés, viszont az a közel 15 engedett lövés átlagban, az tényleg brutálisan sok.

Az unibetnél a lövések számára is fogadhatunk, és ha fogadhatunk, meg is tesszük. A line 21.5, azaz 22 lövés kell a nyertes tipphez. A szorzó 1.80, ami reális. Ősszel a két csapat meccsén 27 lövés volt, 9 ment kapura, 3 lett gól. Nem kell hozzá komoly matektudás, hogy a 3-as szám köré épült a meccs, minden harmadik lövés talált kaput, és minden 3. kapura tartó lövésből lett gól. Egy hasonló számokat hozó találkozóval most is kiegyeznénk.

Címkék: sportfogadás, tipp,