Valencia - Huesca: Fekete felhők a Mestalla felett

2020-09-25
Komoly válság felé halad a Valencia, van olyan forgatókönyv is, amely szerint pár éven belül akár ki is eshet az élvonalból a Denevéres csapat.

Valencia - Huesca

LaLiga 3. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Huesca góljai 0,5 felett

Unibet odds: 1,44

Kezdés:  2020.09.26. 16:00

 

A Valencia már az elmúlt években közel volt a csődhöz, aztán Peter Lim pénze rövid távon megmentette a csapatot. Viszont Peter Lim tulajdonos talán nem úgy bánik ezzel a klubbal, ahogy kellene, és a Valenciánál mindenki mindenki ellen van, szurkolók, tulaj, játékosok, vezetők, edzők, sehol sincs összhang.

Ami még nagyobb baj, hogy a csapat is gyengül(t), és gyengül meccsről meccsre. Távozott a holtszezonban a Valencia négy legjobbja, Parejo, Ferran, és Rodrigo, de eligazolt Garay is, akinek szintén sok problémája volt már a csapattal. Nem a csapattársakkal, hanem ezzel az egész helyzettel.

Közben nem nagyon sikerült igazolni senkit, és ekkor még nem volt vége, mert ahogy elkezdődött az idény, jöttek a sérülések. Mangala az első meccsen dőlt ki, hosszabb kihagyás vár rá, aztán Paulista, a másik belső védő is kidőlt 2 hétre. Két meccs, két belső védő mínusz. Marad Diakhaby, a két lábon járó balszerencse, és Guillamón, akinek ugyan nagy szíve van, de azért egyelőre ő sem tartozik a LaLiga elitebb védői közé. Mindkét játékosban benne van meccsenként 1-2 fatális hiba, és ez nem jó hír.

Nem jó hír a Valencia-fanoknak, jó hír nekünk. A Huesca újonc csapat, egyelőre egy ponttal a 12. helyen áll. Viszont kultúrált focit játszik, eddig a helyzetkihasználással voltak gondok. sikerült helyzeteket teremteni, de értékesíteni nem igazán. Talán majd most!

A Valencia benn Guillamónnnal és Diakhabyval finoman szólva is sebezhető lesz. A Huesca játszhat majd kontrákra, de felállt védelem ellen sem esélytelen. Gondoljunk csak arra, Morales a Levantéből milyen gólokat lőtt a Valenciának. Nyugodtan mondhatjuk, kétszer is megalázta a Túria-parti védőket, bohócot csinált belőlük.

A mi tippünk az, hogy a Valencia ismét kap minimum egy gólt. Ez a Huesca lőtt gólt a Villarrealnak, és a Cádíz ellen is lőhetett volna, de ott a szerencse nem volt a befejező emberekkel. Itt a megtépázott Valencia-védelem ellen tutira lesz 5-6 ziccere a Huescának is, nem valószínű, hogy abból egyet nem vált gólra, ráadásul ha Diakhaby ott van a védelemben, akkor nagyjából a tizenegyessel is lehet kalkulálni.

Címkék: sportfogadás, tipp,