Valencia - Atletico Madrid: Várjuk a váratlant!

2020-02-14
Lassacskán beindul az EL és a BL, így péntekre is jutnak olyan nívós meccsek, mint a Valencia CF - Atletico Madrid találkozó. Bár szó ami szó, ez igazán csak nevében nagy meccs, mindkét együttes szenvedős heteket él meg.

Valencia - Atletico Madrid

LaLiga - Spanyolország

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 1,5 felett

Unibet odds: 1,50

Kezdés:  2020.02.14. 21:00

 

Az Atleti és a Valencia is hozott pár értékelhetetlen összecsapást, és jönnek a BL-meccsek, vészesen közel már az Atalanta és a Liverpool elleni párharc. Jó lenne valami pozitív élmény is az Atalanta, valamint a Liverpool elleni meccsek előtt.

Első ránézésre talán egy vaskos 0-0 jelenik meg előttünk, mint végeredmény, de aztán picit jobban ránéztünk a meccsre. A Valencia -látva az elmúlt hetek Atletijét- joggal gondolhatja, hogy van esély nyerni. Celadesék otthon veretlenek, nemrég a Barcát 2-0-lal küldték haza, van mire alapozni, ha a Mestallában játszik a csapat. Ám az Atleticónak is van kapaszkodója, ez pedig a Valencia meccse a Geta ellen (3-0-ra bukta el a Túria-parti csapat), és az, hogy Celades mester ha tövig vakarja buksiját sem képes egy ütőképes védelmet összepattintani.

Garay ugye kidőlt, és Piccini sem játszhat még jó ideig. Coquelin bár nem echte védő, védekező játékos, szintén nem játszik pénteken. Florenzi el van tiltva, Gaya játéka pedig kérdéses. Nem nagyon edzett a héten, és bár van esély a játékára, ez nem több 50%-nál. Diakhaby ordas hibákat vétett, ezért Mangala játéka is szóba került. Ebből is látszik, hogy mekkora a baj, ha már Mangala is szóba kerül.

Szóval bajban van Celades, ráadásul említhetjük a Granada elleni kupameccset is, ott sem volt flott a Túria-parti csapat védekezése. Az Atletinél valószínűleg Moratát játékra alkalmas állapotba hozzák, mögé pakol Simeone egy acélos középpályát Carrasco és Correa is játszhat, vagy akár Vitolo, szóval nem esélytelen az Atletico, ha gólokat akar lőni.

A Valencia pedig valószínűleg gólkényszerben lesz. A Granada kétszer, a Getafe háromszor mattolta, szóval vélhetően már a remihez is gólt, gólokat kell lőni. Rodrigo játéka -ahogy Gameiróé is- kérdéses, de bárki kapjon szerepet a csatársorban, nem lesz esélytelen a gólszerzésre. Ráadásul Parejo is ott lesz a pályán, szóval a hazai csapat pontrúgásaitól is lehet tartani, ezt Oblak nagyon jól tudja. Az előző idényben büntetőből lőtt gólt Parejo, ősszel pedig egy szabadrúgást tekert Oblak kapujába. Bár első blikkre underes meccsnek tűnik, ilyen odds és előzmények mellett ezt az 1,5 overt 1,50-ért nem nagyon szabad kihagyni.

Címkék: sportfogadás, tipp,