Vác-Kisvárda: Ismét TV-s meccsre tippelünk

2018-10-10
A Vác-Kisvárda női kézilabda meccset az M4 is műsorra tűzi, így a lányok mindkét oldalon még inkább győzni szeretnének.

Vác  - Kisvárda

Női kézilbda - NBI

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 55,5 gól alatt

Unibet odds: 1.85

Kezdés: szerda, 18:00 /TV: M4 Sport/

 

Vlatko Djonovics a Vác előtti mérkőzés előtt mondta a következőket:

-"Én kemény munkát, és jó védekezést kérek a lányoktól."

-"Mint minden mérkőzésen, úgy most is nagyon fontos lesz a jó védekezésünk, ez a mi legnagyobb fegyverünk."

-"Nekünk jobban kell védekezni, mint bármelyik más csapatnak a magyar bajnokságban"

Ezt a három gondolatot egy rövidke cikkből ollóztuk ki a Kelet napilapból. Azért az látszik, hogy a Kisvárda mestere nem feltétlenül akar 65-70 gólos találkozókat játszani. Vagy lehet akar, de ismeri a csapatát, és valószínűleg a sikerhez vezető utat is.

A Kisvárda még veretlen a magyar női kézi NBI-ben. Három győzelem mellett két remije van, a begyűjtött 8 pont pedig a 4. helyre elég. A Vác a hatodik, ám győzelem esetén pontszámban beéri keleti riválisát. Valószínű, hogy a Győr-Fradi-Siófok trió kibéreli a dobogót, de a 4. helyért nyílt a harc. Nagyjából hat csapatnak reális esélye van odaérni a 4. pozícióba, és ezen hat együttes között van a Vác, valamint a Kisvárda is.

A szabolcsi együttes legutóbb 30-23-ra verte a Dunaújvárost, de volt meccse, ahol 22-őt kapott a Budaörs ellen, 23-at a Fehérvár ellen, de a nyitófordulóban a Kisvárda-Mosonmagyaróvár találkozó vitte a prímet, ami 19-16-os eredménnyel ért véget. (Tegnap a Fradi-DVSC meccsen a félidőben volt 20-17 az állás) A Szabolcs megyei együttes a DVSC ellen játszott egy 27-27-es remit, az már-már gólgazdagnak számít várdai szemmel nézve.

Az tény, hogy a Vác azért jó csapat, és ezt sokszor bizonyította is (Siófok elleni győzelem), pont ezért fog még több energiát beletenni a védekezésbe. Ráadásul a vendégek aligha fognak belemenni egy rohanós meccsre, inkább lassítani próbálják majd a játékot, mintsem felvenni azt a run and gun stílust, amit pl. láthattunk a Győr-Vác összecsapáson.

Az előző idényben 23-25 arányban Vácon a Kisvárda nyert, valószínű, hogy a vendégek mestere, Djonovics most is valami hasonló módon akarja behúzni az összecsapást. A Vácnak voltak idén gólgazdag meccsei, de az valószínűleg kivétel lesz. Az előző idényben sem szórták meg egymást Vácon, a mi tippünk, hogy most sem fogják.

Bookmark and Share