Új sorsjegy a Szerencsejáték Zrt kínálatában - Aranybánya

2019-09-19
A játék 50 milliós főnyereménye mellett további értékes nyereményeket kínál, közel 2 milliárd forint értékben. Az új sorsjegy ára 1000 forint.

 

Aranybánya

Ár: 1 000 Ft

Főnyeremény: 50 000 000 Ft

Megjelenés: 2019. szeptember 6.

Nyerési esély: 1: 3,29

Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként

Sorozat: 01, 02

 

A játék lényege:

A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

 

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

 

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a K, I, N, C és S betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A K, I, N, C és S betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

 

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után pénzeszsák szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 forint.

 

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a nyereménytáblában található meg. A játékos nyereménye az ebben a nyereménytáblában található, 3 egyforma szimbólumhoz tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

 

A bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után „2X” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy a játékos a sorsjegyen elért összes nyereményét megduplázza.

 

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az első játékban nem talál 3 azonos összeget, a második játékban nem találja meg a K, I, N, C és S betűk mindegyikét, a harmadik játékban nem talál pénzeszsák szimbólumot, a negyedik játékban nem talál a nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot.

 

További információk a Szerencsejáték Zrt oldalán

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt

Címkék: sorsjegy,