Tottenham - Aston Villa: Bízunk a Sarkantyúsok jó rajtjában

2019-08-10
A Tottenham remek szezonon van túl, és valószínűleg ezzel a londoni együttes idén is számolni kell mind a PL-ben, mind a BL-ben.

Tottenham - Aston Villa

Online sportfogadás tipp:  Tottenham kaput eltaláló lövései 5,5 felett

Unibet odds: 1,72

Kezdés:  2019.08.10. 18:30

 

Legendás csapatok térnek vissza idén a PL-be. A Norwichnak rögtön beletört a fejszéje a Liverpoolba, csöppet sem volt meglepő a 4-1-es zakó. Viszont a Norwich hozta a bátor fociját, amit ígért, ahogy írtuk is, üde színfoltja lesz a ligának.

Az Aston Villa célja sem lehet más, mint a bennmaradás. Erre jó esély van, hisz a keret nem tűnik gyengének. A Villa szinte a teljes keretet lecserélte, sokan a feljutást kiharcolók közül távoztak, más klubhoz kerültek kölcsönbe, és érkeztek közel két tucat új spíler. A Villa rengeteget költött, alaposan megerősítette a keretet. Mings, Targett, Wesley és Doulgas Luiz is bőven 10 millió Euró fölötti vételárért érkezett. Ha a 2019-et mint naptári évet nézzük, akkor a Villa 147 millió eurót költött, aminek nagy rész természetesen idén nyáron került elköltésre. Akik távoztak, ill. kölcsönbe kerültek, azokért nem folyt be pénz, így egyelőre 147 millió Eurós a deficit, de kétség nem férhet hozzá, ha sikerül bennragadni, ez bőven megtérül.

A Tottenhamnél legnagyobb veszteség Trippier lehet, az Atletico nevetséges 25 millió euróért szerezte meg. Erősítések között Lo Celso, Sessegnon és NDombélé említendő, utóbbi 60 millió euróért érkezett... Ugyanakkor a Tottenhamnél nem is volt szükség nagyon erősítésre, ez a csapat tavaly BL-döntőig jutott, ha a sérülések nem nehezítik a munkát, minimum a dobogó a csapat célja a PL-ben.

A tippünk, hogy a Spurs hazai pályán a Liverpoolhoz hasonlóan 'bekezd', és megmutatja a Villának a különbséget élvonal és Championship között. Ráadásul említettük, hogy a Villa szinte teljesen kicserélődött, míg a Tottanham egy komplett csapat, ahol a mag évek óta együtt játszik.

A tippünk, hogy Kane és társai minimum 6 kaput eltaláló lövést összehoznak. Ez 1,72-es szorzóval fizet az unibet, elég jó opciónak tűnik szombatra. De az Aston Villát sem kell félteni, ha ez a keret összeérik, stabil középcsapat lehet ez. Sőt nem kizárt, hogy akár a Tottenhamet is meglepi, de nekünk nem is hazai siker kell, csak az, hogy minimum 6 kaput eltaláló lövése legyen a Sarkantyúsoknak. Azt meg a nyitányon, otthon, hazai közönség előtt illene összehozni.

Címkék: sportfogadás, tipp,