Torino - Lazio: A meccs, ahol nem lenne meglepő a 'tizi'

2020-06-29
Kedden egy igen érdekes mérkőzésre van kilátás az olasz Serie A-ban, méghozzá a büntetők szempontjából.

Torino - Lazio

Serie A - 29. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Lesz büntető vagy kiállítás

22Bet odds: 1.79

Kezdés:  2020.06.30. 19:30

 

A fociban talán kevesebbet beszélgetünk a statisztikákról, mint például a kosárlabdában, de azért nem árt figyelgetni a számokat, sokszor a segítségünkre lehetnek.

Az olaszoknál van egy-két játékvezető, aki igen vad számokat hoz büntetők terén, és bizony Massa is köztük van, aki a Torino - Lazio mérkőzést vezeti majd kedden.

Rocchit persze nehéz utolérni, ami a meccsenként befújt büntetőket illeti, de azért Massa 0,71-es átlaga sem semmi. A jó öreg Davide vélhetően alig várta, hogy újrainduljon a liga, nem sokat vesztegette az idejét az első bajnokiján a post-Covid-éra első meccsén rögtön két büntetőt is megítélt az Inter-Sassuolo mérkőzésen.

Szóval Massa 'formában van', rajta vélhetően nem múlik majd a tippünk. Remélhetőleg a csapatokon sem, hisz a ligában a Lazio javára ítéltek a legtöbb büntetőt (12), míg a Torino az a csapat, amely ellen a legtöbb 11-est ítélték meg a sporik. A Torino tehát a büntetőterületen belül nem épp a legszabályosabb csapat, rendre rájár a rúd. A római Lazio pedig pont ebben jó, a büntetők kiharcolásában.

Szóval itt van egy meccs, ahol a legtöbb büntetőt kapó csapat játszik a legtöbb büntetőt okozó csapattal. Mi másra fogadnánk, mint arra, hogy lesz 11-es ezen a mérkőzésen!

Az őszi meccsükön is volt büntető, sőt a 'mesterhármas is összejött, a büntető mellett ugyanis volt öngól, valamint felmutatásra került a piros lap is. Bízzunk benne, hogy ez a nyári találkozó is hasonlóan eseménydús lesz.

Címkék: sportfogadás, tipp,