Telekom Veszprém - Brest Meshkov: Nem kizárt, hogy ismét 40-ig jutnak Nenadic-ék

2019-11-16
A Telekom Veszprém a múlt héten 37-30-ra nyert idegenben a Meshkov Brest ellen. Ebből kiindulva hazai pályán sem okozhat gondot a magyar együttesnek fehérorosz ellenfelének legyőzése

Telekom Veszprém - Brest Meshkov

Online sportfogadás tipp: Veszprém góljai 33,5 felett

Unibet odds: 1,87

Kezdés:  2019.11.16. 17:30

 

November 9-én a Veszprém Nenadic és Gajic vezérletével 37-30 arányban nyerni tudott a Meshkov Brest ellen. Potyogtak a gólok mindkét oldalon, de kijött a meccs végére, hogy a magyar együttesnek hosszabb a padja, így azért a hét gól reális különbség a végeredményben.

Egy hét eltelt, fordulnak a csapatok, most Veszprémben találkoznak. A Telekom hazai közönség előtt nem szokott viccelni, az első perctől a lefújásig izomból tolja. A Zaporozhje ellen 40-et szórt, aztán a Kiel ellen 'csak' 31 gól jött, de ez a Kiel már épp az uptempóról híres Kiel ellentéte, képes extrém kevés gólos meccsekre is. De a Kiel ellen 31 gólt követte a Portónak dobott 38, majd a Vardar elleni 39, szóval nem akármilyen frekvencián játszanak Nandic-ék. Átlagban hazai pályán 37 gólt szerzett eddig a bakonyi csapat otthon, és a mi tippünk az, hogy ma ilyen szempontból átlag feletti lesz a teljesítmény.

Nanadic-ék idegenben is gördülékenyen játszottak, lőttek 37 gólt, de azért akadtak ott hibák, rontott ziccerek, ami persze a játék része, de ha még ezen javítani tudnak, akkor simán kaphat 40 gólt a Brest, mint kapott a Zaporozhje.

November 3-án a Meshkov Brest 36-31-re kapott ki a Vardar otthonában, miközben a Vardarnak 39-et dobott a Veszprém. Ez a fehérorosz csapat inkább a játékos kézit erőlteti, sok gólt dob, de még többet kap. Szóval lényeg a lényeg, nagyon könnyed, látványos kézire képes mindkét csapat, mind a Veszprém, mind a Meshkov. Viszont a magyar együttes kerete bővebb, több a minőségi játékos, minden posztra 2-3 játékos áll rendelkezésre, és mivel Nenadic bomba formában játszik, így Lékai sérülése sem kell, hogy gondot okozzon ezen a szombati napon. Sőt Nanadic szereti, ha sok időt tölthet a pályán, nagyon érett kézit játszik, miden adott egy igazi sok-gólos gálameccshez

Címkék: sportfogadás, tipp,