Stratégiák az online nyerőgép használatához

A játékosok, akik a játéktermekben lévő hagyományos nyerőgépekkel játszanak, legfeljebb a bedobott pénzük 80%-át nyerhetik vissza. Az online gépezők 17%-kal magasabb a nyerési eséllyel rendelkeznek, vagyis például 1000 bedobott forintból akár a 973-at is visszanyerhetnek. Ez azt jelenti, az online nyerőgépen való játék kifizetődőbb lehet a hagyományosnál. Ezért nem csodálkozunk, hogy szinte megszámlálhatatlan, hány típusú internetes nyerőgép közül választhatnak a felhasználók, így nem törekedtünk a különböző fajták bemutatására. Viszont adott néhány alapelv és szabály, amelyeket az összes típusnál alkalmazhatnak a játékosok, hogy nagyobb esélyekkel induljanak az online nyerőgépeken.

A költségvetés

A játék hevében is érdemes észben tartani a költségvetést, ezért praktikus olyan nyerőgépen játszani, amely árai beleférnek a játékos szerencsejátékra elkülönített költségvetésébe. Fontos tudni továbbá, hogy másként kell játszani, ha csak 1000 forint áll rendelkezésre, és másként, ha annak többszöröse.

A maximum

A megfelelő tét kiválasztása után a lehető legtöbb érmét engedő tétekkel érdemes elindítani a játékot.

Erre azért van szükség, mert az esetleges legnagyobb nyeremény így hozható ki. Például praktikusabb lehet negyeddollárosokkal fogadni egydollárosok helyett, hiszen a negyeddollárosok tehetők fel a legnagyobb számban. A stratégia gyakorlatba való átültetéséhez először is érdemes tanulmányozni a nyereményekkel kapcsolatos információkat.

Érdekes lehet az is, hogy vannak olyan gépek, amelyek automatikusan is pörgetnek. Amennyiben ilyennel készült pörgetni a játékos, ezekre nem kell úgy odafigyelnie, mint egy igazi nyerőgépre. Ez persze ronthat a játék élvezetén, de ha a játékos inkább a magasabb nyereményt keresi az izgalmakkal szemben, jól járhat vele.

A sorok

Hasznos megérteni, hogyan épül fel a nyerő sorok stratégiája. Az aránylag magas sorral (akár 25) rendelkező gépeknél nem biztos, hogy elég, ha sok pénzérmével játszanak. A jackpot eléréséhez a legtöbb soron, érdemes próbálkozni. Több sor több tétet jelent, így ez többe is kerül, viszont a tét lehet alacsonyabb. Például 1 érme 1 dolláros gépbe való bedobása helyett, érdemes kipróbálni az 5 centes gépet, de 4 érmével és 5 sorral. 

A bónusz körök

A bónusz játékokon a játékos az addigi nyereményét, vagy annak egy részét teheti fel, vagyis lehetőséget kap arra, hogy többet nyerjen. Ugyanakkor az addigi nyeremény elvesztése is bekövetkezhet. A játékos nyerésre vagy vesztésre vonatkozó kilátásait nem befolyásolja a bónusz körök elfogadása. Csupán az egyenleg ingadozhat jobban.

Ha a játékos bónuszt kap a kaszinótól, a „wagering requirement”, azaz kifizetési feltételek teljesítéséhez érdemes a következő taktikán elgondolkodnia, a kockázatok gondos mérlegelése után.

A bónusztól függően praktikus megemelni a téteket a nyerőgépen. Ha a bónusz megduplázza a játékos befizetését, az eredetileg elképzelt tét duplájával kezdjen játszani, vagyis például ha 100 dollárra kap 100 dollár bónuszt, induljon 2 dollárral, akkor is, ha eredetileg 1 dolláros téttel tervezte a játékot. Így kis szerencsével arányaiban nagyobb összeget nyerhet.

Címkék: nyerőgép,