Skócia - Argentína: Menekülés a győzelembe

2019-06-19
A D csoportban a női foci vb-n Anglia és Japán továbbjutott már, viszont még Skócia és Argentína sem 'szállt el'!

Skócia - Argentína

Női foci vb- 3. csoportkör

Online sportfogadás tipp: Argentína büntetőlapjai 1,5 felett

Unibet odds: 1,79

Kezdés:  2019. 06.19. 21:00

 

A D-jelű négyesben Anglia 6 ponttal, Japán 4 ponttal áll az első és a 2. helyen, a továbbjutásuk biztos. Argentína -köszönhetően a Japán elleni reminek- 1 ponttal áll a 3 helyen, Skócia pedig két vereséggel és -2-es vereséggel a 4. helyen áll. Argentína számára bármilyen arányú győzelem továbbjutást ér, Skócia viszont ha nyer, akkor még meg kell várnia az E és F csoport utolsó körét, mert akkor a 3 pontos csapatok között a gólkülönbség dönt. Tehát a skótoknak a továbbjutáshoz annyi góllal kell nyerni, amennyivel csak tudnak.

Így a skók válogatottnak lenne 3 pontja, és akár a mostani -2-es gólkülönbségt is át lehetne tornázni pozitívba, ami vélhetően elég lenne a továbbjutáshoz, hisz az szinte elképzelhetetlen, hogy az E csoportban a Kamerun - Új-Zéland, és a Thaiföld - Chile meccsek is az egyik csapat nagy arányú győzelmét hozzák.

Skócia rutinosabb csapat, és bár eddig nem jött ki a lépés Little-éknek, azért most esélyesként lépnek pályára. Argentína stabil csapat, de Skócia tényleg egy dörzsölt együttes. Lauder ha kezd, akkor épp 100-szoros válogatott lesz. Ebből a 23-mas keretből 5-en is átlépték már a 100-as határt, míg az argentinok között a legrutinosabbak is 36-szor szerepeltek a válogatottban. A skót lányok nívósabb csapatokban szerepelnek, szóval papíron esélyesebb az európai együttes.

A tippünk, hogy a nagy tét, az eredménykényszer, és persze a sorozatterhelés sok olyan szituációt hoz majd, ahol a lányoknak át kell lépni a szabályok szabta határt. A tippünk, hogy az argentin válogatott legalább 2 sárga lapot begyűjt, és erre egyébként egész korrekt, 1.79-es szorzót kapunk az unibeten. Itt bizony ahhoz, hogy egy csapat nyerjen, vagy szimplán csak az esélyét megteremtse, túl kell majd lépni a határokat, amit az észak-koreai játékvezető hölgy lapokkal 'honorál'.

Címkék: sportfogadás, tipp,