Sheffield United - Liverpool: Becsületbeli ügy

2021-02-28
Zsinórban négyszer kapott ki bajnokin a Liverpool, kis örömöt egyedül a BL-győzelem csempészett a csapat életébe. Ha a Sheffield United ellen sem sikerül nyerni, akkor a jövő évi BL-indulás is elúszni látszik.

Sheffield United - Liverpool

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Liverpool győzelem

Unibet odds: 1,40

Kezdés: 2021.02.28. 20:45

 

Nincs jó idénye a Liverpoolnak, ami korábban összejött (majdnem minden), most épp ellenkezőleg. Sérülések, formahanyatlás, tragédiák, tényleg minden összejött a Liverpoolnál. Minden, ami negatív.

Aki követi a ligát, vagy követi a Liverpool körüli eseményeket, az jól tudja, hogy milyen sérüléshullám sújtja a csapatot. Aztán vannak személyes tragédiák is, akár Klopp esetét említve, akár most Alisson apjának tragédiája.

Hogy véd vagy sem, nem tudni. Fogalmunk sem lehet innen, hogy ő ezt hogy dolgozza fel. Viszont szigorúan a tipp (Liverpool győzelem) szempontjából nézve ezt a találkozót a Liverpool ifi kapusának is hozni kéne, mert nagyon kevés Sheffield United lövésre számítunk.

Ezt a találkozót a Vörösök fogják dominálni, vélhetően Allisonért is játszanak, önmagukért, az önbecsüléstért. Négy zakó zsinórban egy 'kis' csapatnak is 'sok'. Pedig a Liverpool annyira nem játszik rosszul, de a szerencse is elpártolt a csapattól. A befejezéseknél rendre hiba csúszik az utolsó passzba, a lövésbe.

De talán vasárnap. A Sheffield United a liga sereghajtója, másfél lábbal a Championshipben. A 25 bajnoki meccsből 20-at elveszített, az utolsó két fellépésén gólt sem lőtt. Pedig nem élcsapatok ellen játszott, bár a WHU előkelő helyen áll, de a Fulhamet verni kellett volna. Nem sikerült, így a legjobb bennmaradó Newcastle-höz képest már 15 pontra van a csapat. Ha innen sikerül bennmaradni, az már a csodánál is több. Ráadásul a hazai együttesben is rengeteg a sérült, Egan, Mousset, Basham, Rodwell, Bogle, O'Connell, Robinson sérüléssel bajlódik.

A Vörösöknél Salah, Mané és Firmino játszhat, Wijnaldum stabilizálhatja a középpályát, AA és Robertson is játszhat, talán a Kabak-Phillips duón nem lesz akkora nyomás, hogy ne bírja el.

Címkék: sportfogadás, tipp,