Sevilla - Celta Vigo: Az élen maradnának az andalúzok

2019-08-30
Az átalakult Sevilla két győzelemmel rajtolt, sőt még gólt sem kapott. A Celta azért utazik Andalúziába, hogy mindhárom pontot elvigye az RSP-ből.

Sevilla - Celta Vigo

Labdarúgás - LaLiga 3. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,54

Kezdés:  2019.08.30. 20:00

 

A Celtára és a Sevillára is jellemző, hogy elsősorban hazai pályán mutatnak igazi erőt, idegenben mindkettő sebezhető. Ezért is volt meglepő az, amit a Sevilla mutatott eddig, mivel mindkét bajnokiját idegenben húzta be. Mindkettőt úgy, hogy gólt sem kapott. Nolitóék a Granadát és az Espanyolt is elpáholták, így két forduló után az élen állnak a déliek. Szép eredmény ez az újjáalakult Sevillától, nem igazán lehetett arra számítani, hogy két győzelemmel rajtol a csapat.

Ami a Celtát illeti, kikapott a Real Madridtól, aztán értékes győzelmet aratott közvetlen riválisa, a Valencia ellen. Igazából ez sem egy rossz start, főleg nem lenne az, ha a Sevillát, egy másik közvetlen riválist is sikerülne legyőzni.

A két együttes utolsó 5 bajnokiját kivétel nélkül a hazai csapat nyerte. Hogy a széria folytatódik-e, az jó kérdés. Fogadni nem merünk rá, azért a vigói együttes sem véletlenül ütötte meg a Valenciát.

Amire mi tippelünk, az a sárga- és piros lapok. Igazi latinos focit várunk, érzelmekkel teli összecsapást, ahol biztos túlpörögnek majd páran. Az előző idényben 7 sárga lap mellett a piros is felvillant egyszer. A februári vigói találkozójukon a kiállítás elmaradt, de azért 8 sárga ott is kiosztásra került.

Ideális lehet ez a meccs, ha lapokra akarunk fogadni. A Sevilla első hazai bajnokija, a sok új spíler első tétmeccse lesz saját közönség előtt. Nem lehet alibi focit tolni, és nem is ez jellemzi a mindenkori Sevillát, amikor az RSP-ben játszik. Banega kezd, remek hír ez számunkra, hisz nála mindig opció a lap. Jó hír, hogy Reguillón sérülése nem komoly, ő is bevethető. Ráadásul a Sevillánál például Nolito is potens játékos lapok szempontjából. rendkívül sokat dumál, simán kisárhat magának egy lapot, de az ellenfélnek is, mert remekül cselez, sok egy-egyet vállal.

A Celta sem egy puha csapat, ráadásul visszatér Mallo a védelembe, ő sem a finomságáról híres. Del Cerro játékvezető lehet a tipp talán leggyengébb pontja, ő ugyanis mostanában szokatlan módon visszafogja magát lapok szempontjából. Viszont ha a két csapat okot ad majd a kártyapartira, azért őt sem kell félteni.

 A 4,5 büntetőlap felett opció 1,54-ért igazán csábító opció, az nem túl valószínű, hogy egy unalmas péntek esti labdatologatással múlatják majd az időt a srácok a pályán, hisz mindkét félnek komoly céljai vannak!

Címkék: sportfogadás, tipp,