Sevilla - Barcelona: Ter Stegen és Bounou nem fog unatkozni

2021-02-27
A Sevilla és a Barcelona hat napon belül kétszer is találkozik, először szombaton bajnokit, majd március 3-án Copa del Rey meccset játszanak.

Sevilla - Barcelona

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lövések száma 23,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés: 2021.02.27. 16:15

 

Február 10-én, a Király Kupában találkozott legutóbb a Sevilla és a Barcelona, akkor az andalúz együttes precíz játékkal, hiba nélkül hozta le a meccset és nyert 2-0-ra. Jó eséllyel várja a visszavágót, és jók az esélyei a bajnoki meccs előtt is.

A Sevilla még a bajnoki címért is versenyben van. Az első négy helyezett azért levált picikét a többiekről, a Sevilla és a Sociedad között 7 pont a különbség, de az első négyesből akár még a Sevilla is odaérhet a bajnokság elejére. Erre persze kevés az esély, de van.

A csapat nagyon erős, Lopetegui nagyon jól kerettel dolgozhat. Minden posztra megvan a játékosa, és a sérülések is elkerülik az andalúz együttest. Ami pedig a Barcelonát illeti, csak a szokásos hullámzó teljesítmény, teljesen kiszámíthatatlan együttes a katalán ebben az idényben.

A mi tippünk, hogy a Sevilla ismét borsot akar törni a Barca orra alá, a Barca meg győzelemre játszik, és kockáztat. Ha kockáztat, abba benne a győzelem, meg az is, hogy a Sevilla a PSG mintájára megkontrázza párszor a katalánokat. Viszont a Sevillának nincs Mbappéja, En Neysri azért kevésbé gyors játékos.

A kupameccsen 24 lövést jegyeztek a statisztikába, mi minimum ennyire most is számítunk. Eleve nyíltabb találkozóval kalkulálunk, mindkét csapat fog valamennyi kockázatot vállalni, hisz a döntetlen igazából kevés. A Sevilla a győzelemmel megelőzné a Barcát, a Barcelona pedig több pontot tényleg nem szórhat el, ha bízik még a bajnoki címben, és miért ne tenné. A Sevilla pedig a bajnokikat tekintve a liga legjobb formában lévő csapata, szóval egészséges önbizalommal állnak oda a Blaugrana elleni meccshez. Eleve nagyon komplett kis együttes, itt még a szűrők, vagy a középhátvéd Koundé is rendkívül veszélyes a kapura.

Címkék: sportfogadás, tipp,