Seszták köréhez került az utolsó kaszinó koncessziója

2019-03-13
Elkelt a tizenegyedik, egyben utolsó magyarországi kaszinókoncesszió, amely a miskolci játékkaszinó működtetésére szól - írja az mfor.hu.

 

Tavaly októberben az Mfor cégadatokra hivatkozva számolt be arról, hogy a győri és a pécsi kaszinók koncesszióját is elnyerő Treff-Klub Kft. megalapította a Casino Win Miskolc Kft.-t. Ebből a lap azt feltételezte, hogy Rákosfalvy Zoltán győri ügyvédhez, és ezáltal Seszták Miklós köréhez kerül az utolsó még kiadatlan kaszinókoncesszió, a miskolci. A Miniszterelnöki Kormányiroda által most kiadott szerződéslista igazolta ezt a feltételezést.

 

A szerződés szerint a kormány 2018. szeptember elsején kötötte meg a szerződést a Treff-Klub Kft.-vel a miskolci játékkaszinó üzemeltetése ügyében. Rákosfalvy Zoltán ezzel már három kaszinókoncessziót birtokol - Győrben, Pécsett és Miskolcon. Rákosfalvy így a második legnagyobb kaszinótulajdonos lett Magyarországon, öt kaszinót ugyanis a nemrég elhunyt Andy Vajna cégei üzemeltetnek. Mint emlékezetes, a debreceni és nyíregyházi kaszinó Szima Gábor és a debreceni focicsapat tulajdonában van, a soproni kaszinóba pedig Garancsi István szállt be.

 

A Rákosfalvy által elnyert koncessziók a cégek ügyvezetőjén, a kisvárdai Kruppa Zsolt Andráson keresztül kapcsolódnak Seszták Miklóshoz - írja az Mfor. Kruppa Zsolt András felesége ugyanis Seszták Miklós feleségével közös vállalkozásban volt érdekelt. Rákosfalvy sajtóhírek szerint korábban a Fidesz-frakciónak is dolgozott.

 
Címkék: kaszinó,