Románia - Belgium: A 2021-es EB-re selejteznek a hölgyek

2019-10-08
Van az úgy, hogy nem kell feltétlenül magas odds-okra vadászni. Néha be kell érni a kis szorzókkal, mert azok között is lehet gyöngyszemeket találni.

Románia (női) - Belgium (női)

Online sportfogadás tipp: Belgium nyer

Unibet odds: 1,25

Kezdés:  2019.10.08. 17:30

 

A hölgyeknél is nagyüzem van válogatott szinten. A 2021-es Eb-re selejteznek a nemzeti csapatok. A 'H' jelű négyesben Svájc, Belgium, Románia, Horvátország és Litvánia található. A csoportból egy válogatott jut ki az Eb-re automatikusan, méghozzá a csoportelső, így itt sem nagyon lehet pontokat elszórni.

Litvánia valószínűleg nem szól bele a nagyok dolgába, de talán a horvátok és a románok sem. Ebből kiderül, hogy a 'nagyok' közé a belgákat és a svájciakat sorolhatjuk.

Rátérve gyorsan a Románia-Belgium meccsre, a román csapat a világranglistán a 42. helyen áll, míg a Belgák a 18. helyet tudhatják magukénak. Románia nem képvisel nagy játékerőt, és még csak azt sem lehet mondani, hogy fejlődik. Legutóbb a vb-selejtezőknél is azonos csoportban volt a két válogatott, Belgium otthon és idegenben is nyert Románia ellen.

Nem is ez volt a szenzáció, hanem az, hogy mindkét meccset csak egy-egy góllal nyerték a belga lányok. Wullaerték azért mindkét meccset kontroll alatt tartották, de most aligha szeretnék ennyire kicentizni a győzelmet. Ezt jelzi a horvátok elleni 6-1-es győzelem is, az első selejtezős meccsükön is csak 6-0 után tudtak szépíteni a dalmát lányok. A belga nemzeti csapat utolsó 14 találkozója közül csak egyet veszített el, a többit nyerte vagy ikszelt. Azt az egy zakót meg az USA ellen szedte be, de USA ellen a lányoknál nem meglepő, ha egy csapat kikap.

Nincs egy súlycsoportban a két válogatott, mi azt is megkockáztatjuk, hogy a vendégségben játszó Belgium ezúttal nem centizi ki a románok elleni sikert, hanem közétesz legalább 2-3 gólt.

Címkék: sportfogadás, tipp,