Real Madrid - Real Sociedad: Ez az Isak nem Eszti

2021-03-01
A Real Sociedad csatára, Alexander Isak élete formájában van. Manapság nem az a kérdés, betalál-e, hanem az, hogy hány gólt lő aznap.

Real Madrid - Real Sociedad

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Real Sociedad kaput eltaláló lövései 9,5 felett

Unibet odds: 1,72

Kezdés: 2021.03.01. 21:00

 

A Real Sociedad most épp megint jó időszakát éli, úgy néz ki, tavaszra megint acélossá válik az északi együttes. Télen azért voltak gyengébb hetei, amikor pl. Oyarzabal sem játszott, Portu fáradtan mozgott, Isak meg észrevehetetlen volt, de manapság ez a három játékos csillog és villog.

Portu hatalmas szívvel játszik, remek előkészítő játékos, és bár a gólok mostanában nem jönnek tőle futószalagon, jobb szélen nélküle a Sociedad elképzelhetetlen. Oyarzabal ismét egyre jobb formában van, Isakra meg nincsenek szavak. A svéd támadó zsinórban hat bajnoki találkozón lőtt gólt, elképesztő szériát fut.

A Real Sociedad ismét megindult felfelé a tabellán, és kapóra jött neki a Sevilla hétvégi pofonja, nem kizárt még az, hogy odaér a top4-be, ha netán például a Sevilla hullámvölgybe kerülne. Ehhez persze győzelmek kellenek, akár még egy Real Madrid ellen is.

A Real Madrid ugyanakkor ebben az idényben messze nem verhetetlen. Nem rossz a 16-4-4-es mérleg a Blancóktól, de annyira nem is jó. Rengeteg a sérült még mindig, bár a hírek szerint Benzema visszatér. Viszont ő támadó, a védekezésben azért Ramos tudna sokat segíteni, aki még egy ideig nem bevethető. Varane és Nacho párosa meg könnyebben megingatható, és a Carvajal helyén játszó Lucas is csak vészmegoldás arra a posztra.

Épp ezért van itt keresni valója a Sociedadnak. Isak például megállíthatatlan, de lőni nem csak ő fog, hanem gyakorlatilag bárki megteheti a baszkok közül. Jó meccsre számítunk, mert a Madridnak is győznie kéne a bajnoki cím miatt, a Sociedadnak pedig a top4 miatt.

A mi tippünk, hogy a Sociedad minimum 10-szer fog kísérletezni lövéssel. erre az unibeten 1.72-es szorzóval fogadhatunk. Fáradt ez a Madrid, Zidane nem tudja pihentetni az épp egészséges játékosait, ami hibákat, és újabb sérüléseket szülhet. A Sociedad pedig jó formában van, ha nem is simán, de elkaphatja a Real Madridot is.

Címkék: sportfogadás, tipp,