Real Madrid - PSG: Ötödik meccsén sem kap gólt a Párizs?

2019-11-25
A PSG még nem kapott gólt ebben a BL-idényben, ennek szakadhat vége kedden. Viszont az is nagyon valószínű, hogy Courtois sem fog unatkozni a Madrid kapujában.

Real Madrid - PSG

Online sportfogadás tipp: PSG kaput eltaláló lövései 3,5 felett

22Bet odds: 1,44

Kezdés:  2019.11.26. 21:00

 

Párizsban szeptember 18-án 'megégett' a Real Madrid. Di Maria, ex-Real Madrid spílerként kettőt vágott volt csapatának, Meunier a 91. percben még adott egy a spanyoloknak. Ezzel a PSG vonata a sínre került, ezt a győzelmet követően még három követte. Legyőzte a Galatasaray-t, és oda vissza a Bruges csapatát is. Ezzel a Párizs fixen továbbjutó, ha Madridban egy döntetlent megcsíp, akkor az első helyét is bebiztosítja.

A Real Madrid még nem továbbjutó, ha netán ismét kikapna a PSG-től, a Bruges pedig megverné most a Galatát, akkor a Bruges-Real Madrid találkozó még komoly téttel bírna. Ha a Bruges most nyer, a Real Madridnak az iksz sem jelent továbbjutást.

Ami biztos, hogy a Párizs görcs nélkül lép majd pályára a Bernabeuban. A továbbjutás megvan, és a csoportelsőség is meg lesz, ha nem most, akkor majd a 6. körben. Cavaniék szeretnének még egyszer borsot törni a rivális orra alá, és megadni az esélyt a Brugesnek, hogy majd kiverje a sorozatból azt a csapatot, amely az elmúlt években halmozta a BL-címeket.

Sérült kulcsjátékos egyik oldalon sincs, ilyen csapatoknak egyébként is el kell bírni egy-két ember hiányát. Itt bizony igazi szórakoztató focira kell számítani, sok eseményre, méghozzá a kapuk előtt. Courtois kapuja előtt például a di Maria-Mbappé-Neymar trió okozhat majd gondot. Vélhetően nem egyszer-nem kétszer fogják majd munkára a belga kapust, a Bernabeu egy olyan 'színpad', ahol ezek az ászok szeretnék megmutatni, hogy mit is tudnak valójában. Izgalmas lesz még megnézni ismét Keilor Navast a PSG hálóőreként, aki szíve szerint maradt volna Madridban, és hiába tett ő meg mindent a maradás érdekében, Zizou nem vele képzelte el a jövőt, így váltani kényszerült.

A PSG jó pozíciós játékban, jól kontrázik, nem valószínű, hogy Mbappéék 4 kaput eltaláló lövés alatt lehozzák ezt a találkozót. Hétvégén a Sociedad is 11 lövéssel próbálkozott, amiből hat kaput is talált. Ha Ödegard-ék ezt összehozták, akkor a PSG-nek is menni fog. Tuchel csapata képes a jó értelemben vett gátlástalan focira, bőven benne van a pakliban, hogy gólzáporos mérkőzést prezentálnak a felek.

Címkék: sportfogadás, tipp,