Real Madrid - Getafe: Ramos ismét villanhat

2020-07-02
A Real Madrid jól halad a bajnoki cím felé vezető úton, de a hátra lévő gátak közül az egyik legnagyobbat Getafének nevezik. Ma ezt a gátat próbálják sikeresen venni Ramos-ék.

Real Madrid - Getafe

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp:  Védő gólt szerez

22Bet odds: 2,986

Kezdés:  2020.07.02. 22:00

 

A Real Madrid jó állapotban tért vissza a világjárvány utáni időszakban, nem nagyon hibáznak a Blancók, ellentétben a nagy rivális Barcával. A Királyiak kulcsemberei jó formában tértek vissza, a Madrid pedig hasít.

Sergio Ramos nemcsak jó formában tért vissza, és nem csak a szakálla nőtt meg, de az önbizalma is. mondjuk eddig sem volt vele különösebb baj, de Benzema mögött a csapat 2. legeredményesebb játékosa lett. Büntetőket lő, szabadrúgásokat vállal, és akaszt a léc alá, szóval Ramos igazi all rounder lett. Nála ritka az olyan meccs, amikor nem kerül a jegyzőkönyvbe, általában többször is.

A visszatérés óta primary option a büntetőknél, azt pedig nem semmi, hogy olyan pontrúgók mellett mint Kroos vagy Hazard, szabadrúgásokat is kapura küldhet. Viszont a góljai zömét azért Ramos fejjel szerzi, ebből a fajtából még nem láttunk tőle. És akkor még csak Ramos-ról volt szó, fejelhet vagy lőhet gólt Varane, akár Mendy, Marcelo vagy Carvajal, attól függ, a szélső trióból melyik duó játszik, és ugye itt vannak a Geta játékosai is, melyek közül Nyom mostanában inkább középen játszik, ha úgy tetszik, a Geta 5 védővel is felállhat, és bármelyikőjük találhat egy gólt.

A Madridnak a védői is gólerősek, így a tippünk nem más, mint az, hogy védő-játékos gólt szerez ezen a Real Madrid-Getafe meccsen.

Címkék: sportfogadás, tipp,