Real Madrid - Atletico Madrid: Nem unatkoznak Benzemáék januárban

2023-01-26
A Real Madrid együttese nem egy átlagos évkezdést produkál, hisz azon kívül, hogy sok meccset kell játszani, kivétel nélkül erős csapatokkal találkozik januárban.

Real Madrid - Atletico Madrid

Copa del Rey - Negyeddöntő

 

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 8,5 felett

Unibet odds: 1.72

Kezdés: 2023.01.26 21:00

 

Villarreal, Valencia, Barcelona, Villarreal, Bilbao. Négy csapat és öt meccs, hisz a Villarreal ellen bajnokin és kupameccsen is összemérte erejét a Madrid, egyszer nyert, egyszer elvérzett. De nincs még vége az erőltetett menetnek, hisz csütörtökön az Atletico Madrid lesz Benzemáék ellenfele, majd januárt a Sociedad elleni bajnoki zárja le.

Nem egy olyan program, amit egy sztárcsapat edzője a vb után kíván magának és csapatának, és a Madridon látszik is némi rozsda, de az lenne a fura, ha sorra gyalulná le ellenfeleit. Ancelotti bármennyire is a rotáció ellensége, azért Kroos-t és Modric-ot valamikor pihentetni kell, még jó, hogy tudatosan építkezik a klub, és Camavingát valamint Tchuaménit megvette, így a fiatalokat lehet játszani az öregedő ászok pozíciójában.

Az Atletico a bajnoki címről lemondhat. Tetemes a hátrány, a minimális elvárás a BL-indulás, azaz a top4 kiharcolása. A Király Kupa széria viszont fontos, hisz itt egy finálét megcsípve el lehet jutni a Szuperkupába, ami igencsak fontos, nagyjából 20 millió Eurót érne a csapatnak jövőre, ami nem kis tétel.

Épp ezért fontos mostanában a Király Kupa kivétel nélkül minden csapatnak! Az Atletinek jól jött, hogy a hétvégi bajnoki nagyon sima volt, fél óra alatt elintézte ellenfelét a Matracos csapat. Így a 2. játékrészben már egyik fél sem erőltette, a Valladolid beletörődött a zakóba, az Atleti sem akart már semmit a találkozótól.

Tipp

Mindkét fél nyerni akar, ez nem kérdés. Az sem lehet kérdés, hogy erre a találkozóra a lehető legerősebb kezdők állnak fel. Soto Grado sporinak észnél kel majd lenni, mert valószínűleg nem kímélik majd egymást a felek.

A mi tippünk a derbire, hogy a meccsen 8,5-nél több kaput eltaláló lövés lesz. Egyrészt minőségi együttesek, másrészt ami miatt érdemes ezt az unibetnél húzni, hogy ennél a bukinál ezen a meccsen az esetleges ráadás is számít. Márpedig egy döntetlenre reálisan nézve is 30-35% esély van, szóval azért jó tipp ez, mert simán jöhet 90 perc alatt is, és benne van, hogy kapunk még extra 30 percet. Így, ha csak 7-8 kaput eltaláló lövés van a rendes játékidőben, még van extra 30 percünk, hogy az a maradék 1-2 kaput eltaláló lövés összejöjjön.

Címkék: sportfogadás, tipp,