Real Madrid - Alavés: Ramos nélkül sem lehet probléma

2020-07-10
A Real Madrid ismét kötelező győzelem előtt áll, a totálisan formán kívüli Alavést kéne legyőzni este, méghozzá Madridban. Nem valószínű, hogy Ramos-ék megbotlanak.

Real Madrid - Alavés

LaLiga - 35. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Real Madrid kapura tartó lövések száma 6,5 felett

22Bet odds: 1,79

Kezdés:  2020.07.10. 22:00

 

A Real Madrid - Alavés találkozón talán a liga legjobb formában lévő csapata fogadja a legrosszabb formában lévőt. A Real jó formában tért vissza, és nem úgy tűnik, hogy botlani szeretne. A fővárosi csapat sorsolása sem vészes, talán a Villarreal elleni találkozó lehet döcögős, de az sem feltétlenül. elég csak abból kiindulni, mennyire simán verte pár napja a Barca Cazorláékat.

Az Alavés ramaty állapotban van, és nem tennénk rá nagy pénzt, hogy bennragad. A pocsék forma adott, mellette van egy olyan brutálisan erős sorsolása, hogy az elképesztő. Most a Real Madrid, aztán aztán játszik még a Getafével, a Betis ellen, majd a Barcelona ellen zár. Könnyen lehet, hogy az Alavés ebben a bajnokságban már nem szerez pontot, akkor pedig aligha ragad benn az élvonalban.

Ne ugorjunk annyira előre, az északiak célja Madridban nem lehet más, mint a döntetlen megtartása. Ehhez nem kéne gólt kapni, mert rúgni valószínűleg nem fog az Alavés. Nagyon impontens előrejátékban, több meccse is volt az újraindulás óta, ahol a kaput sem találta el. Nagyon ötlettelen focit 'játszik', és fizikálisan sincs a csúcson ez a társaság.

A Madridnak közben olyan kerete van, ami irigylésre méltó. Zidane tudja forgatni a játékosait, úgy tud rotálni, hogy a minőség nem csökken. Ramos pedig minden meccsen betalál mostanában, szabadrúgás, akciógól, büntető, mikor mi adódik.

A meccset ráadásul Manzano vezeti, akiről tudni kell, hogy nem feltétlenül az FC Barcelona felé húz, ebből kiindulva valószínűleg ő is megtámogatja majd a Madridot. Nincs ebből probléma, vagy nem kell azt kreálni, egész egyszerűen most érezni, hogy a Real Madridból akkor is bajnokot csinálnának, ha nem menne a játék. Viszont erről nincs szó, ennek a Madridnak nincs szüksége a játékvezetői segítségre, mert remekül játszik.

A hazai együttes olyan 75 %-ban biztosan magánál tartja a lasztit, az Alavés pedig kontrákra épít, de ezek a kontrák szűrve lesznek. Egy-két helyzete lesz majd a vendég-csapatnak, kiindulva a formából, de ez aligha lesz elég a pontszerzésre. Még úgy sem, hogy a Madrid védelméből Ramos és Carvajal is hiányzik. Militao beugrik Varane mellé, Mendy pedig Carvajal helyett játszik. Ha valamikor, akkor az Alavés ellen bele kell férnie ennek a két eltiltásnak, az északiak utolsó 5 meccsükből kétszer az ellenfél kapuját sem találták el.

Ha már kaput eltaláló lövés, a Real Madrid az újraindulás után 5, 7 és 14 kaput eltaláló lövést hozott össze 'hazai pályán' a post-covid érában. Az utolsó 3 bajnokin 'csak' 1-0ás győzelmek jöttek, itt most van rá sansz, hogy ismét megszalad a Real-gólok száma. A lövőkedvvel nincs baj, a játék az Alavés térfelén zajlik majd, Benzemáék pedig próbálják majd feltörni az Alavés kettős védelmi falát. sok hazai kísérletre számítunk, a Blancóknál pedig sem a mennyiséggel, sem a minőséggel nem szokott probléma lenni.

Címkék: sportfogadás, tipp,