Real Betis - Real Sociedad: 'Hatpontos' meccs

2020-10-18
A Betis és a Sociedad egymás közvetlen riválisa, így a megszerzett pontok duplán fontosak. Mindkét csapatnál a top6 a cél, de vélhetően titkon mindkét együttes a BL-indulásról és a top4-ről álmodozik.

Real Betis - Real Sociedad

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1.50

Kezdés: 2020.10.18. 21:00

 

Bár nagyon a bajnokság elején tartunk, azért ha nagy meglepetés nem történik, a Betis és a Sociedad harcban lesz a nemzetközi kupaindulásért. Hiába járunk a bajnokság elején nagyon nem mindegy, milyen eredményeket játszanak a közvetlen riválisokkal és persze egymás ellen.

A Betis jobb helyzetben van, hisz sérült és eltiltott kulcsjátékosa nincs. Otthon fogadhatja a Sociedadot, ráadásul a válogatott meccsek alatti időszakban Pellegrininek volt ideje kimatekozni a győztes taktikát.

Ami a Sociedadot illeti, ott azért Alguacil mesternek főhet a feje. Zaldúa, Zubeldia, Januzaj és Arambarri is sérüléssel bajlódik, Illaramendi és Sangalli pedig még most sem bevethető.

A Betis lendületes focit játszik, a Sociedad is rá lesz kényszerítve az oda-vissza játékra. Sok esemény lesz a kapuk előtt, legalábbis előzetesen ezt várhatjuk. A meccs játékvezetőjének, Javier Estrada Fernandeznek is lesz dolga bőven, és ő eleve olyan spori, aki szívbaj nélkül osztogatja a lapokat. Utolsó 15 meccséből 10 volt olyan, ahol minimum 7 lapot kiszórt.

Legutóbb, amikor a Sociedadnak vezetett, akkor 5 lapot adott a baszk csapat játékosainak. Nem kevés, de nem kímélte az andalúzokat sem. Még a Leganés elleni találkozón fújt utoljára a Betis-nek, akkor három sárga, és a duplán számító piros lap került elő JEF zsebéből, és került felmutatásra.

A piros lap a Betis meccsein amúgy sem ritkán fordul elő, bár nem durva csapat, vonzza a piros lapokat. Bár nagyon a bajnokság elején járunk, már az Eibarral és a Cádízzal holtversenyben 2-2 piros lapot begyűjtve a Betis élen áll ebben a tekintetben.

Címkék: sportfogadás, tipp,