Real Betis - Real Madrid: Királyi meccs lesz!

2020-09-26
Az előző idényben a Real Madrid bajnok lett, a Betis viszont nem úgy teljesített, ahogy elvárható lett volna. Idén minden másképp lesz Sevillában?

Real Betis - Real Madrid

LaLiga 3. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Betis lövéseinek száma 11,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés:  2020.09.26. 21:00

 

A Real Betis a 2019/20-as idényben a 15. helyen zárt, igencsak pocsék hely a keret értékéhez képest. Rubi nem tudta kihozni a csapatból azt, ami benne rejlett, talán idén Pellegrinivel sikerül az, ami Rubival nem. A sevillaiak akár a top4-be is beférhetnek, hisz nemzetközi porond nincs, nem veszi el az energiát a csapattól. Ha idén a kiállítások is elmaradnak, amiben a Betis tavaly élen járt, akkor tényleg sokra viheti ez az együttes.

Egyelőre a zöld-fehérek nem hibáztak, az első körben nagyon szenvedős meccsen megverték 1-0-ra az Alavést, aztán a 2. körben habkönnyű siker a Valladolid felett. Bár a 2-0 nem árulja el, milyen sima meccs volt, de a két korai Betis-gól után ott az a meccs tényleg eldőlt.

A Real Madrid első és egyetlen bajnokija olyan igazi idény eleji volt. Nem játszott rosszul a Zidane-csapat a Sociedad ellen, de a 0-0-ás döntetlen jelzi, hogy nem volt még igazán éles. Nem játszott rosszul a Real Madrid, de amíg pl. a Betis-nek az első körben jött a meccset nyerő gólocska a végén, addig a Real Madrid ott hagyott két pontot. Ilyen 'apróságok' adódnak össze a szezon végén, és amíg a Betis az előző idényben sokszor peches is volt, most lehet, hogy a szerencsével jó barátságot kötött erre az idényre.

A Betishez érkeztek remek focisták, miközben csak Feddal távozott. Elvileg minden szinten erősebb a Betis, és eddig, ha nem is gálázott, azért a max. hat pontot feltette a táblára. Ez a klub a 'nagyok' ellen mindig 120%-on pörög, ezek a Betis-Barca, Betis-Real meccsek mindig igazi csemegék.

A tippünk, hogy csemege lesz most is. A Betis nem fog alibizni, sosem teszi. A hazai csapat lövéseinek száma 11,5 fölé megy, legalábbis ez nagyon jó opció az unibet kínálatából. Legutóbb 15-ször lőttek Courtois ketrecére, idén ezen a két lejátszott bajnokin 10 és 15 lövés volt a Betis neve mellett. Igen ám, de amíg az Alavés és a Valladolid ellen nem könnyű játszani a defenzív felfogásuk miatt, addig a Real Madrid ellen lehet focizni. Ráadásul a Betis most tele van önbizalommal, és itt a szezon elején a RM fogható.

Pellegrini jobb edző, mint Rubi, például Fekiren is látszik, hogy nem Rubi edzi, hanem Pellegrini, sokkal inkább irányít a francia középpályás. Ha a Betis ismét apait-anyait belead, ez a 12 lövés simán összejön, aztán hogy melyik csapat lő majd többet, és melyik lő több gólt, azt nem igazán lehet megtippelni. Igazi háromesélyes meccs lesz, de unalmas semmiképp!

Címkék: sportfogadás, tipp,