PSG - Real Madrid: Csillagszóró

2019-09-18
A PSG-Real Madrid párosítás az első forduló meccse. Vagyis az lehetne, ha nem hagyná ki az összecsapást egy csapatra való világsztár

PSG - Real Madrid

Bajnokok Ligája csoportkör - 1. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,55

Kezdés:  2019.09.18. 21:00

 

A Bajnokok Ligája a csillagokról szól, meg néha azok hiányáról. A Párizsnál sérült a csatársor, Draxler, Mbappé és Cavani, miközben a hétvégén győzelmet jelentő gólt szerző Neymar eltiltott. A Madrid sem áll jobban, mert ott két belső védő van eltiltva, Nacho és Ramos, de sérült Modric, Isco és Asensio is.

Így vágnak neki a csapatok az első körnek. Bár inkább a szezon vége felé szoktak gondot okozni a sérülések, most a szezon elején is vannak gondok ennél a két együttesnél.

Persze a várható kezdők sem rosszak, íme:

PSG: Navas-Meunier-Kimpembe-T. Silva-Bernat-Verratti-Marquinhos-Gueye-Sarabia-Icardi-di Maria
Real: Courtois-Carvajal-Militao-Varane-Marcelo-Kroos-Casemiro-James-Bale-Hazard-Benzema

Ha megnézzük a lehetséges kezdőket, azért a Real Madrid erősebbnek tűnik. Azért a PSG teljes támadósora hiányzik. Egy tompa késsel nem lehet vágni.

Nem könnyű győztest tippelni, mert a Madrid egyébként nincs csúcsformában, és a PSG 'cseréi' sem gyenge játékosok. Ezért keresünk mi alternatív tippeket.

 

Taylor adakozó, ha lapokról van szó!

Érdekes a játékvezető személye, az angol Taylor nemzetközi kupameccseken kegyetlenül osztja a lapokat. Utolsó 6 EL és BL-meccsén csak piros lapból hatot osztott ki, de a sárgákkal sem spórolt. A 4,5 lap felett opció 1,55-ért remek tipp, ezek a felforgatott csapatok képesek anarchiát teremteni a pályán.

Aztán az unibet fogadhatunk játékosok gólpasszaira: A Real Madridban Kroos assistja 7.00-es odds, James-é 4,50, Hazard-é 4.00. Ha egységnyi tétet teszünk mindhárom játékosra, már akkor nyerünk, ha csak az egyikőjük gólpasszt ad. Elég csak annyi hozzá, hogy minden pontrúgást ezen három játékos közül végez el valamelyikük, amely után akár Militao, akár Varane, akár Benzema, akár Bale bólinthat egyet.

De a büntetőben is lehet gondolkodni, kedden a 8 meccsből 4-en volt tizenegyes. Itt most 2,70-es szorzóval fizet a büntető, de van realitása, Taylor azért a lapok mellett a büntetőket is könnyű kézzel adja

Címkék: sportfogadás, tipp,